Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kampak nám zmizel blicí smajlík?

Je dobře, že sem cizinci přichází. Okysličí naší krev, přinesou nové nápady, nová jídla, nové podněty, ... . Otevřené civilizace vždy prosperovali, zatímco uzavřené stagnovali a šli do háje. Cizinci také ukáží pravou povahu lidí jako je pan Pražák, kteří doputovali maximálně tak do Chorvatska a všude mimo Evropu by na ně číhalo smrtelné nebezpečí. Muslimové by jim znásilnili psa, snědli manželku a jeho by donutili, aby si nechal narůst plnovous :-P

Cizinci jsou pro stát jako koření pro jídlo. Bez koření je jídlo nic moc. Problém Merkelové a jejích melody boys je v tom, že neumí vařit a že si myslí, že čím více koření, tím lepší polévka. A diví se, že čím dál tím více lidí křiví nad jejími jídly hubu.

1 7
možnosti
Foto

Pokud vím, tak vitriol ani dynamit mezi koření nepatří. Ale asi se mýlím a Vy to víte líp.:-/

0 0
možnosti
Foto

Njn, nic proti, když se přistěhovalkyně pilně snaží a navíc je ještě sympatická. Tuhle mě ale jedna v trafice celkem okázale ignorovala a řešila cosi přes internet. Šla jsem jinam.

Taky mě dojímá, když mě v centru prahy prodavač/ka rovnou osloví anglicky. Chápu, že turistů je tam něurekom a globalizace je globalizace, ale přece jsem furt v Čechách, no ni !? Hloupé je, když se nakonec ukáže, že dotyčný personál ani česky neumí. Ještěže jsem v mládí nezahálela a cizím jazykům se věnovala.... netušila jsem tehdy, že je budu potřebovat i doma.:-P

5 0
možnosti
Foto

Prahy, samozřejmě (vlastní jméno)

1 0
možnosti
Foto

Tam dál na východě mají na gramy i vodku.:-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, díky, žes to napsalR^

3 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za přečtení. Sama dobře víš, že mnohem raději píšu úplně jiný typ článků, ale jak mě to tam včera napadlo, tak jsem to prostě říct musel.

1 0
možnosti
Foto

R^Asi se začnu bát vycházet. I když ten, co se nakonec odpálí, by nejspíš nepracoval v pekárně...

1 0
možnosti
Foto

To nebylo v pekárně, ale v podchodu uprostřed Václaváku. Ale zastrašit bychom se dát neměli, to by bylo přesně to, co oni chtějí.

1 0
možnosti
PK

Chápu, že se Čechům zajídá dělat nepopulární práce - úklid, pomocné práce ve stavebnictví apod. ale že už nechtějí pracovat v obchodě? Důvodů je víc, malé gáže nebo firmu založí bohatší Rus a zaměstná "své" ... Ale z Vašeho pražského zážitku vinit Sobotku? Chtěli jsme otevřený svět, pád země, kde zítra znamenalo včera ... všechno má klad a zápory. I v nejmocnější a nejbohatší zemi světa uvidíte tolik bídy ...

1 1
možnosti
Foto

Sobotku neviním ze zaměstnávní cizinců, to jste mě špatně pochopil. Jemu a zejména těm dalším jmenovaným patřilo to o těch úplně jiných, co se valí do Evropy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,91
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.