Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Vite musim rict ze tady v Americe zdvorilost na silnich je normalni vec. Kdyz potrebujete aby vas pustil nekdo do pruhu,vzydy vas nekdo pusti. Tady na Floride kde motorky jsou popular, tak kazde druhe auto ma nalepku ( Watch out for bikes - Davejte pozor na Motorky) Kdyz jsem pred par lety byl nucen ridit v Cechach ( po smrti Otce) tak jsem jenom ziral.

3 0
možnosti
Foto

To je bohužel pravda, u nás přirozená tolerance na silnicích chybí až příliš mnoho lidem.

2 0
možnosti
Foto

Co se týče jednoho, dvou i tří motorkářů na silnici, pak v tom nevidím až tak veliký problém, tedy pokud oni sami nevyhledávají v nebezpečné jízdě ten pověstný adrenalin. Ovšem skupina motorkářů vyvolává již napětí co v dané chvíli od nich lze očekávat. A co se týče té autorovy finty, pak toto provozuji i v případě aut chtějících předjíždět. U silnějších motocyklů je autorova finta, tak trochu problém, protože při rychlosti, která mnohdy kolísá až za hranicí té povolené nelze mnohdy ani zareagovat, prostě udělají tzv. myšku, a pak již záleží na kvalitách řidiče, zda v kritické situaci nepodlehne panice.

0 0
možnosti
Foto

Honzo pěkně napsané. To víš dnes panuje jistá paranoia a také spolčenské vlna na které se chce svést každý, včetně hloupých a bezvýznamných. Stejně jako všude najdeš slušné motorkáře a blbce. Platí to o každé skupině. R^

8 0
možnosti
Foto

Tak jest, Pavle.:-)

PS: Soňa říkala, že Ti tu fotku pošle mailem:-)

0 0
možnosti
PH

P39a51v23e16l 87H40o16r29á72k

26. 4. 2015 16:20

Krásný text. To by se v té naší zemi žilo parádně, kdyby se takto chovalo více lidí. A mimochodem úplně stejně by takové gesto "vyjdu ti vstříc" zapůsobilo na ty neustále démonizované ruské motorkáře z Nočních vlků. Kdybychom je prostě nechali projet a dali se s nimi třeba na pár chvil do řeči, sami bychom se mohli přesvědčit, že to jsou docela obyčejní chlapi na motorkách, kteří si užívají motorkářskou svobodu a nikomu své názory nebo svého boha necpou. Navíc mají ve své "ústavě" základní pravidla, mezi nimiž je nulová tolerance k alkoholu a drogám za řidítky a zásada pomoci každému motorkáři (i s jiného klubu nebo gangu) nebo motoristovi v autě, který se dostane do problémů.

3 0
možnosti
ML

M93a89r83t97i92n 98L92a90c54o

26. 4. 2015 16:29

O členoch MC (a Vlci nášivky MC používajú) máte skreslené predstavy. Nefunguje to tak, že si založíte motoklub, na chrbát si našijete MC a stanete sa Matkou Terezou. ;-)

1 0
možnosti

Honzo, a o tom je - je to v lidech.VR^

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, díky Marie:-)

1 0
možnosti
MJ

Hezkou neděli. 

Také uhýbám. A , jak vy, čekám na poděkování nohou. A dočkám se.

2 0
možnosti
Foto

I97v21o 59C15i23l64i52c15h

26. 4. 2015 16:01

Uhýbám jim zcela stejně, ale jen málokdy mi poděkují rukou, obvykle to udělají nohou a já tomu jako nemotorkář dlouho ne zcela rozuměl - ale nejspíš to má logiku - na motorce je asi mnohem bezpečnější řidítka zbytečně nepouštět.

2 0
možnosti
Foto

Ano, gesto nohou znamená totéž:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2134
  • Celková karma 29,60
  • Průměrná čtenost 1299x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.