Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V neděli dopoledne od devíti v hospodě s tchánem na mariáš a přesně v poledne doma na oběd...tak to bejvalo, už tomu dávno.

3 0
možnosti
Foto

Mariášek, ten už jsem nehrál, ani nepamatuju. A nejradši jsem měl liciťáka😺

0 0
možnosti
IL

I30v88a20n66a 27L53a67n45c49e

22. 4. 2023 10:37

Hospodských jídel jsem byla neznalá, protože moje maminka neustále vařila. I když jsme jezdili kempovat, maminka vařila. V německu chtěla kupovat hrubou mouku, aby pod stanem zadělala na knedlíky. To je jedno, měli jsme něco jiného, když ty němci nemají hrubou mouku.

První hranolky jsem jedla až po svém třicátém věku.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Hranolky prý nejsou zdravé, ale ubraňte se jejích lákavosti:-P

0 0
možnosti
Foto

Já se na nedělní posezení v hospodě těšil. Společnost mi dělala moje babička a její bratři a sestry. Ucrcával jsem tam černý čaj, přikusoval slané tyčky a vedl „dospělácké“ řeči. Tedy až do doby, kdy bylo potřeba odejít, nasedout do autobusu, dojet domů, aby mohla babička uvařit svůj tradičně luxusní oběd. R^

3 0
možnosti
Foto

Tak jsi to měl též parádní😺

1 0
možnosti
Foto

R^Jak jsem již někde psal, je to o rodičích, ne o dětech. Jedna nostalgická vzpomínka. Když mě jako malého brali rodiče do hospody byla k dostání jenom jedna limonáda, červená. Závěr na lahvi byl keramický s červenou gumičkou, to celé bylo k lahvi přidrátované. Když s otevřel klips tak to udělalo psstt, no prostě lahoda pro všechny dětské smysly.:-):-):-)

Vašek

5 0
možnosti
Foto

Taky na to pamatuju, Vašku:-)

0 0
možnosti
Foto

No nevzala a zase moje deti mi ma do takej hospody ani nepustili :-) Ale posedenie v peknej záhradnej krčmičke-reštaurácii s príma ľuďmi, tak to môžem.

3 0
možnosti
Foto

Jestli prijedes do MT, Janka, tak posedime😺

1 0
možnosti
Foto

Honzo, my chodíme se sousedem 1 - 2 krát do měsíce na pivo a zlosyny často beru sebou. A zatímco my si dáme své dvě piva (první, poslední a občas nějaké mezi tím), oni si před hospodou na plácku čutají do mičudy a občas se přiběhnou napít limonády. V druhé půlce pozdního odpoledne si pošmáknou na kuřecím řízku nebo smažáku a jsou nadmíru spokojení. Ochutnávání piva ani jednoho z nich neláká, což znamená, že nejsou po mně. ;-)

5 0
možnosti
Foto

Davide, vsak pockej, az povyrostou, pivko jim urcite zachutna🍺

2 0
možnosti
Foto

Myslel jsem si to. Tobě též😺

0 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,58
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.