Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zlatá MaruškaV:-):-) tak nielen zelenina je nebezpečná, teraz trochu mimo tému, ale čítala som pred chvíľou na nete, že u Vás na trhu je nebezpečná polohrubá múka, ktorá je vo väčšine europskych krajín vrátane Sk zakázaná.R^:-)

3 0
možnosti
Foto

U nás se to všechno sype....

2 0
možnosti
Foto

Marušce moc rozumím, Jene;-)R^ Ale mně rajčátka chutnají ..

2 0
možnosti
Foto

Nic proti nim, ivi, ale větrník je větrník:-P

1 0
možnosti
Foto

Tady vidím, jaké má moje partnerka štěstí, že si vždycky cíleně vybírám štíhlé holky a že ji nikdy v přítomnosti jiné ženy nesjedu tím srovnávacím a kritickým pohledem. ;-D

A zcela nedávno jsem si uvědomil, že ačkoli - přestože to na mně ani v nejmenším není vidět - stále platí, že rád jím, už asi osm měsíců jsem si nedal žádnou čokoládu. A to si matně vzpomínám na to, že odejít z večerky bez aspoň jedné tabulky (a tu následně zkřoupat dřív než přijede tramvaj nebo bus nebo metro) pro mě bylo naprosto nemyslitelné a den bez toho by nebyl kompletní.

4 0
možnosti
Foto

No, chlape, moc to s tou střídmostí nepřeháněj, nemá cenu dobrovolně trpět a odpírat si, co Ti chutná:-P

1 0
možnosti
Foto

Nevím, mám pocit, že nemáme být všichni stejní, že některá těla jsou stavěná na to, aby byla štíhlá a některá jsou stavěná tak, že být štíhlá nemají. Třeba se pletu. Některým dámám ale kila opravdu sluší a umí je nosit s takovým šarmem, že se pak sama sebe ptám, proč já mám stále představu, že bych měla být štíhlá.;-D Milé počtení jako vždy. R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuju a s linií si nedělejte hlavu. Spousta chlapů to vidí jako já a na těch dámských kilech přímo ujíždí.:-)

3 0
možnosti
Foto

R^Že chlapi mohou a všechno je notoricky známý fakt. To, že se po čtyřiceti letech manželství jednoho rána probudíte a vedla vás leží tlustý kamarád, je též notoricky známo.:-):-):-)

Vašek

1 0
možnosti
PV

P19a45v61e97l 80V52é48b52r

19. 4. 2023 15:06

Neděste. zatím to mám tak, že po pětačtyřiceti (vlastně prakticky šestačtyřiceti) letech se ráno probudím, má milovaná žena mně položí hlavu na rameno a já zjistím, že z postele tak nějak nespěchám (i když všechno, co se děje. je mládeži přístupno...). Jestli se to změní, tak mě čeká temná, děsivá budoucnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,76
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.