Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsem nadšen! Jako chalupář - umělcem. Těch melioračních trubek ,mám po zahradě mnoho metrů! K tomu různé vsakovací vpustě. Podobně, pravidelně vyprázdňuji jímky odpadů. Kdy to mohu na boskovickou expozici výstavky přiřadit? Taky mám perfektní kompost ... ! :-)

5 0
možnosti
Foto

Miroslave, do Boskovic určitě zavolejte co nejdřív. Nebo si jak Vy, tak já můžeme zřídit doma na zahradě soukromou galerii;-)

2 0
možnosti
Foto

Ahoj Honzo, je to složité. Pokud bys vytvořil u předmětné židle s tím harampádím, případně u koše a vyhozeného grillu mumraj s tím, že jde o naprosto exklusivní koláž a vedle Tebe stáli dva tři borci, co přijeli Bentleyem, tak bys viděl, že je to skvělé umění a pokud bys byl případném autorem, koupil by sis Bentley za pár dní sám.

Pamatuj na plechovku fazolí od Warhola....

3 0
možnosti
Foto

Ahoj Tome, jeden můj kamarád na tohle vymyslel teorii pěti zakřivených různoběžek. Dej malému dítěti tužku a papír, a řekni mu, ať nakreslí pět čar. Když to udělá, máš dvě možnosti, buď to vyhodíš do koše jako bezcennou věc nebo řekneš nějakému známému umělci, aby to prohlásil za svůj výtvor, pak to bude mít cenu milionů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2136
  • Celková karma 28,81
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.