Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Tak já jsem četla, že po očkování se zvětší prsa, tak já jen doufám, že mně už ne :-)

4 0
možnosti
Foto

Podle toho jak se rozplýváš na baculatou kamarádkou... Hm... to abych na to očkování šla ještě jednou. Jen se bojím, že už mi ho nedají. ;-)V

2 0
možnosti
Foto

Třeba bude na podzim třetí dávkaV;-D

1 0
možnosti
JM

J67a62n 54M11a94r83e91k

31. 7. 2021 19:12

Honzo, pobavil jsi mně, je třeba víc takových blogů...vidím, kolik je tu všude (bohužel i na tomto blogovišti) expertů na Covid, co expert, to znalec s úplně jinými názory. Mně by zajímalo, jestli tato hysterie někdy skončí. Vládám se podařilo lidi vystrašit a rozdělit. Tak, Honzo, mnoho úsměvů a piš!!!

4 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo, vzhledem k všudypřítomnosti po penězích a slávě toužících mocných a po senzacích toužících novinářů se neodvážím spekulovat, kdy to skončí.:-P

2 0
možnosti
VV

Este ze tady vas a Karla Trcalka mame.:-)

3 0
možnosti
Foto

Vidíte, přitom jsme každý úplně jiný;-)

1 0
možnosti
VB

Ministr zdravotnictví a zaměstnavatelé, kteří se snaží zvýhodňovat očkované a kašlou na ty, kteří se z nákazy uzdravili a mají imunitu podle vědců jistější (dlouhodobější), by se měli na podzim připravit na to, že část těch očkovaných se může infikovat a bez příznaků se bude podílet na přenosu infekce. V zahraničí je jim i přes vakcinaci doporučováno nosit roušku v MHD a uzavřených nevětraných prostorách, pokud jsou tam déle; s příznaky nemají chodit mezi lidi.

2 3
možnosti
Foto

Zeptejte se pěti odborníků a každý vám řekne něco jiného. Jedna studie popírá druhou, aby byla vzápětí sama popřena další. Zbývá tedy selský rozum a ten říká, že nic není všespasitelné, ale vše, co nějakým způsobem více pomáhá, než škodí je dobré, například imunita získaná jakýmkoli způsobem (očkováním, přežitím nemoci, jinou cestou).

5 0
možnosti
Foto

I72v83o 88C12i61l21i62c33h

31. 7. 2021 18:40

Opět jste mne moc krásně a mile pobavil, děkuji R^

6 0
možnosti
Foto

A o to šlo, Ivo:-)

2 0
možnosti
VB

Legrace je legrace. Švýcar. zdravot. úřad zveřejnil analýzu poznatků ve světě k očkování. Např. Izrael v týdnu na začátku července uvedl, že z nově 324 infikovaných bylo 55 % plně očkovaných (z 90 % měli delta variantu, čili vakcíny proti ní moc nefungují). Podle USA za první 4 letošní měsíce bylo 10 262 nakažených covid-19 po očkování, z nichž 27 % bylo bez příznaků, 10 % bylo hospitalizováno a dvě procenta těch nakažených očkovaných zemřela (z větší části šlo o ty starší a nemocnější, ale ne ze 100 %). Bohužel, vakcíny nejsou jediným řešením, proto na svém blogu informuju o výzkumu protilátek u těch neočkovaných, ale uzdravených z nákazy. Ve Švýcarsku to vypadá slibně: přirozená imunita po uzdravení spolu s částí očkovaných překračuje 70 % populace.

5 3
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.