Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já u toho nebyl, ale tobě, Honzo, věřímR^

4 0
možnosti
Foto

Ti lide jsou dost duveryhodni na to, aby si to vymysleli, Horste.

1 0
možnosti
Foto

Jene, pokud je to pravda, pokud jsou to opravdu přátelé, kterým věříš, což asi ano, když jsi napsal tento blog, pak není nic snažšího, než oslovit kteroukoli českou televizi a věřím, že po takovém soustu ráda skočí a vše prošetří. Řekni svým přátelům, ať na nic nečekají a začnou jednat. Asi nemá smysl, aby podávali nějaký podnět "vyšším úřadům", to by mohlo být na dlouhé lokte, ale už jsem ve zprávách všech našich televizí viděla tolik reportáží na covidové téma, že toto by je na 100% zaujalo a diváky jakbysmet.

A nebo, což by mohlo být ještě schůdnější, dej podnět idnesu, vždyť pro ně píseš (píšeme), třeba z toho udělají zajímavou reportáž.

Já být Tebou, pošlu jako přílohu Tvůj blog ČT, jsem přesvědčená, že se tam toho někdo chopí. Asi nejsem sama, koho by po přečtení tohoto blogu zajímalo, co se děje. Přimlouvám se za akci.

3 0
možnosti
Foto

Dobry napad, Zdeni.

0 0
možnosti
Foto

Asi takhle - cituji: "Podobně hovoří i další příspěvek. „Mamky kámoška šla s jejich dcerou na testy. Zaregistrovali se, ale jelikož tam byl milion lidí, tak odešli. Za pár dní jim přišla zpráva, že jsou pozitivní,“ napsala na Twitteru uživatelka pod přezdívkou sahoskova. Tweet už ale z jejího profilu zmizel. Ani jednoho autora příspěvku není možné oslovit. U prvního zmíněného je totiž zamazán, u druhého sice viditelný je, ale na Twitteru má zamčený účet a nereaguje na komunikaci. Základ příběhu se navíc téměř shoduje s příspěvky, které v minulosti kolovaly na sociálních sítích především ve Spojených státech amerických."

https://cnn.iprima.cz/pry-jsme-pozitivni-na-covid-ale-na-testech-jsme-nebyli-pisi-lide-na-sitich-9523

3 0
možnosti
JD

Takových mailů mi už došlo několik. Hoax?

3 0
možnosti
Foto

Hoax je takove kouzelne slovo, pod ktere se vejde skoro vsechno, co se nam nelibi.

4 0
možnosti
LV

Na těch číslech je toho mnoho podivného. Například počty pozitivních známe hodinu po půlnoci, celkový počet testů až o 17 hodin později. Proč?

Těsně po 18. hodině se obvykle zveřejňují počty dosud pozitivních testů (tedy od půlnoci do 18.00 - předpokládám, je uvedeno "k18.06", minuty se o jednu či dvě mohou každý den lišit), tato hodnota se do 24. hodiny cca zdvojnásobí. Včera se dokonce ztrojnásobila. Proč?

Proč bývá největší procento záchytů o víkendu (to bych i pochopil) a nejmenší v pondělí?

2 0
možnosti
Foto

Zrejme maji kristalovou kouli, jinak si to nedovedu vysvetlit:-)

1 0
možnosti
Foto

Jistě znáte hru na tichou poštu, kde po několika předání informace dojde k jejímu pokroucení. Vytvářet pak na základě možná pokroucené informace konspirační teorii se mi nelíbí. Tím nijak neříkám, že to co popisujete se nestalo. To nevím.

Jste znám jako velký kočkomil a propagátor umisťování koček. Zajímalo by mne, co si myslíte o toxoplazmóze, viz

https://cs.wikipedia.org/wiki/Toxoplazm%C3%B3za

Nějaký konspirační teoretik by si mohl myslet, že Vaší propagací umisťování koček se snažíte rozšiřovat toxoplazmózu.

3 0
možnosti
Foto

Pokud vim, tak toxoplazmoza je nebezpecna pro tehotne zeny. Takze pokud je tehotna zena rozumna, dava si pozor na nezname kocky.

0 1
možnosti
MT

Respektuju že věříte svému známému/známé, ale myslím že to automaticky neznamená důvěru v ty dvě Míšiny známé:) Drtivá většina věcí, která se stata známým znáných, se nestala. Což nepředkládám jako důkaz nepravdivosti, ale jako doporučení k zachování chladné hlavy:-)

3 0
možnosti
Foto

Mluvili o tom tři lidé, kteří se navzájem neznají, takže se ani nemohli dohodnout, že si ze mě vystřelí:-)

1 0
možnosti
AS

A už někdo z těch lidí podal oficiální stížnost k prošetření? Na ministerstvo, na hygienu? Jaký byl výsledek, jaká byla přijata opatření? Šlo o lidskou chybu (překlep někde při zápisu), nebo chybu v SW? Ptal jste se jich? Nebo si někdo vymýšlí, aby byl zajímavej?

2 0
možnosti
Foto

Stížnost na ministerstvo nebo hygienu? Za současné situace by se nejspíš dočkal odpovědi napřesrok o Vánocích.

1 0
možnosti
JK

Už jsem četl, že se naprosto shodné příběhy odehrály i v USA, V.B. atd. Věřte -nevěřte.;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

R^ Cituji: Na sociálních sítích se šíří příběhy, podle nichž různým lidem přišla zpráva, že mají pozitivní výsledek testu na koronavirus. Na něm ale prý nikdy nebyli, pouze poskytli své osobní údaje a z odběrového místa poté kvůli příliš dlouhé frontě odešli. Podobné příspěvky se přitom už na jaře a v létě objevovaly v zahraničí. Je tedy možné, že jde o sdílený hoax. I podle ministerstva zdravotnictví je něco takového nepravděpodobné, příběhy nicméně hodlá prověřit."

https://cnn.iprima.cz/pry-jsme-pozitivni-na-covid-ale-na-testech-jsme-nebyli-pisi-lide-na-sitich-9523

1 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,49
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.