Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tolik zkažených životů..:-(R^

1 0
možnosti
Foto

Snad ne úplně zkažených, ale značně pošramocených. Ivi, dík.

1 0
možnosti
MB

Během života jsem se propracoval k poznání, že Prostitutky je možno si i vážit ! Osoba rozvíjí prastaré tradice živnostnění, jede "Za sebe - na sebe", nepobírá žádné dotace a ani životní postředí neohrožuje ! Ničeho nežádá a samostatně si koná ... !

Pravda, funguje v obrovské konkurenci ! Prostituce se nebývale rozmáhá ! Tu organizátory dobra, přerozdělovači toho již dříve vytvořeného - Heslo - "Nespíme a makáme = Do vašich kapes ! Na bývalém pracovišti jsem je objevil i v Odborovém hávu - Nečestní dárci krve ! Neúnavně chodili (a stále chodí), darovat - S neúnavným nárokem na následné proplacení výdělku své ušlé mzdy ...!

Dle rozpisu, řádně robit nemohou - Musí konat dobro ! Toho příměru o prostitutce jsem skutečně použil a se zlou jsem se potázal ! I před vedením společnosti jsem byl nucen vysvětlovat, tak jsem pravil - "Ta lehká děva způsobí i nějakou radost oblažení". Naši lidé zase problémy ve výrobě, někdo je musí logicky nahradit. Proč ty prachy vícenákladů neposíláme přímo na transfuzní stanici ? Bylo by méně zmatků ... :-)

1 0
možnosti
Foto

To jste si tedy dovolil hodě, položit vedle sebe tahle dvě konání. Buď jste Střelec nebo máte vytříbený smysl pro humor, možná obojí;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,89
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.