Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milujte se a množte se....:-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, Ivi, ale víš, jak na to odpovídal ten čert...;-)

2 0
možnosti
IL

Napsal jste to moc pekneR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Jste milá, Ivano, děkuji, ale obávám se, že to není nic platné. Ti, kterých se to týká, si to stejně nepřečtou, a i kdyby nakrásně přečetli, tak nepochopí:-(

1 0
možnosti
Foto

Bizár je to, že se tenhle nápad šíří v zemích již dávno vymírajících. Protože tam, kde je na ženu třeba 8 dětí, nemají na takové vylomeniny čas.:-P

6 0
možnosti
Foto

Tak to jsi rozcisla naprosto jasne:-)R^

1 0
možnosti

Lidí je už teď moc (hlavně díky chudým zemím) a za pár generací možná místo uhlíkové stopy budeme řešit pitnou vodu a základní potraviny.

2 0
možnosti
Foto

Pochybuju, ze tak skutecne problemy budou chtit a umet resit ti, kteri nyni resi uhlikovou stopu.

0 0
možnosti
Foto

R^ Už jsem tuhle ptákovinu také zaslechla. Raději nepřemýšlím o tom, kdo to vymyslel.

1 0
možnosti
Foto

Vsak si to take zaslouzilo odpovidajici mluvnicke zpracovani;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, domnívám se, že péče o matičku Zemi by se neměla rovnat vyhynutí lidí :-)

2 0
možnosti
Foto

Presne tak, Filipe. Diky za cteni. :-)

1 0
možnosti
JL

Čechům určitě nehrozí, že by přestali obydlovat své teritorium - chodím po regionu Berounska a Čech postaví chatu, dům nebo kmlidně vilu opravdu kdekoliv, klidně v lese na stráni. Ne, nám vymírání a ubývání nehrozí. A i kdyby bude aspoň kde bydlet - v těch prázdných barákách.

1 0
možnosti
Foto

U nas v Polabi je to podobne, jde o rodinne domky, co rostou jako houby po desti. Ale na druhou stranu v poslednich letech stoupa v CR po dlouhe dobe pocet obyvatel. Lec nikoli porodnosti starousedliku, nybrz prichodem cizincu za praci.

0 0
možnosti
Foto

Ten byl z praxe, Horste. To pred tim bylo jen uvodni teoreticke plkani;-)

0 0
možnosti
VD

Myslím, že líp se to už ani napsat nedalo... Snad bych ještě dodal, že "dětičky", místo aby ve školách studovaly a snažili se naučit co nejvíce, aby v budoucnu mohly vymyslet tisíce zlepšení našeho světa, které by vedly k naší ekologičtější existenci a snad i k té "záchraně" planety, tak místo toho chodí demonstrovat za to, aby to udělal "někdo jiný"... Tím nechci říct, že by neměli vyjádřit svůj názor, ale bulat kvůli toho pětinu výuky asi není to pravé ořechové.

1 0
možnosti
Foto

To je sice pravda, ale přesto věřím, že až se potkají s každodenními všedními starostmi, tak většina z nich dospěje "do rozumna," protože jim ani nic jiného nezbyde.

0 0
možnosti
Foto

I79v42a86n 39V84e43s13e54l37ý

15. 8. 2019 15:17

On ten zásah přírody proti přemnoženému člověku není tak jednoduchý jako proti jinému živočišnému druhu. Proč? No protože člověk se jí v tom už hodně dlouho snaží zabránit. Poslední příklad je ve zprávě tohoto týdne, že dvě ze čtyř vyvinutých vakcín proti ebole funguje. Když to napíšu hodně zjednodušeně tak příroda aktivuje ebolu a lidé z oblastí kterých se to netýká nad ní nakonec zvítězí.

Já se smrti nebojím, jistou obavu mám z umírání a považuji ji za přirozený konec života ať přijde v jakémkoliv věku (tedy pokud není násilná), ale co svět světem je tak se rodí mnoho lidí co touží po nesmrtelnosti nebo alespoň dlouhém životě a snaží se přírodu v tomto směru porazit.

2 0
možnosti
Foto

Ano, člověk se hodně snaží a dnes se dokáže vypořádat s nástrahami přírody, vůči kterým byl ještě donedávna bezbranný. Přesto se však domnívám, že jsou a vždy budou věci, proti kterým je lidstvo bezbranné. Pokud to trochu nadsadím, tak možná časem samo proti sobě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,74
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.