Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zase se to nesmí vidět moc černě.

S islámem se to nesmí přehánět, ale to je se všemi náboženstvími.

V zemích, které znám ženy zahalené nechodí a o jejich podřízenosti se nedá mluvit ani náhodou. Dobré je na tom to, že si pro chlapa nemůžou přijít do hospody (čajovny), ale doma mu dají za uši co se do něj vejde, jen to není na první pohled vidět. Většinou jsou to zcela normální lidé co mají starosti jak uživit rodinu, nějak se pobavit a tak. A spousta věcí co vypadá jako z islámu jsem zažil v mládí na Jižní Moravě na vsi také - šátky u vdaných žen, doma rozhodoval jen hospodář a tak. nevidím v tom ve své podstatě žádný rozdíl.

Je to vše jen o lidech.

6 11
možnosti
TK

Ještě před několika lety bych se tomu rád zasmál, dnes už ne. Nevím, jak moc chodíte do měst, ale jejich koncentrace dost rapidně stoupá a jsou to jak ti relativně kultivovaní (ovšem svým způsobem), kteří zde nějakým způsobem kšeftují , tak rodinné tlupy (snad žijící z německých dávek), které když vejdou do obchodu, vyženou z něj všechny "normální zákazníky", prodavačky se bázlivě krčí za kasou a za pultem a čekají co bude. Tlupa se mezitím rozeběhne po obchodě a chová se s prominutím jako stádo opic, kterému tam vše patří.

Rozdíl ČR oproti Německu je ten, že poslušní Němci je přijímají otevřeně a příkazem, u trucovitých Čechů byla zvolena metoda, kdy politiky je muslimská imigrace předstíraně odmítána, médii zamlčována a bagatelizována, ve skutečnosti za našimi zády je v plném proudu. :-/

38 5
možnosti
VV

;-D;-D;-D Vy jste byl nekdy v Nemecku???Nerekl bych.

1 17
možnosti
OU
Foto

Budiž Vám přáno, človíčku.

0 0
možnosti
VV

Me se to libilo a karmu ode mne mate. Ale prekvapila mne diskuze. Vzdy se rikalo ze cesi maji vytribeny smysl pro humor. Jak zde tak ctu, nediskutje tu moc Cechu, i kdyz pisi cesky.

5 9
možnosti
Foto

Taky to na me dela chvilkami takovy dojem. Ale na tom nezalezi, kazdy at si tam najde to sve;-)

0 1
možnosti
Foto

Pro jistotu vysvětlení: Nejsem žádný islamofob, žiji v NL a vím že s mnoha muslimy se dá dobře spolužít.

Takto však zlehčovat možné nebezpečí islamizaci považují za hloupé a trapné.

18 1
možnosti
Foto

Sice chápu a mám rád ironii a nadsázku / doufám, že jste to v tomto duchu myslel /, tak tento příspěvek je pěkná blbost . . . ;-(:-/

18 0
možnosti
Foto

Z hlediska gramatiky jste také napsal pěknou blbost.

0 1
možnosti
ID

Já myslím,že se toho ještě dožíjete i vy vtipálku.

Jinak karma ani omylem.

12 4
možnosti
Foto

Zkusim to nejak bez vasi karmy prezit.

2 0
možnosti
RB

Tohle vážně není vtipné ani trochu .

29 2
možnosti
Foto

Takze co navrhujete? Zbourat lednicky minaret, aby nikoho neurazel?

2 3
možnosti

Islam ma na triku mnoho mrtvych, dokonce se udava, ze o hodne vic nez komuniste celosvetove, islamizace ve svete i za nasimi hranicemi probiha, jsou tlaky i na nasi zemi... neprijde mi vtipne jeji kritiky takto zesmesnovat a islamizaci zlehcovat... zkuste napsat podobny "vtipny clanek" smerujici na neustale varovani nasich antikomunistu pred navratem komunistu do cela statu... schvalne... ze jako uz zasedaji poulicni vybory apod., tady totiz podle me takovy proces neprobiha, a nic takoveho podle me ani nehrozi, jak muzeme pozorovat na klesajicich hlasech komunistum ve volbach... jen si myslim, ze by to bylo podobne necitlive k jejich obetem, jak byl tento clanek necitlivy k historii a obetem islamu. Alespon by to ale melo nejaky realny zaklad kritiky neceho, co opravdu nehrozi, na rozdil od te islamizace.

20 2
možnosti
Foto

Posuzovani vhodnosti ci nevhohodnosti humoru jsem uz zazil az az a nikdy to nevedlo k nicemu dobremu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.