Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také máme sít na okně i když v přízemí. Ale jsme hned u cesty a velké riziko, že by oba skončili pod koly aut. Nebezpečné jsou i ventilačky. Člověka to nenapadne, ale je to smrtící past. Hezký letní den Honzo. R^

1 0
možnosti
Foto

Dani, vůbec se Ti nedivím, však jsi viděla, jak to máme u nás.

Užívej sluníčko, snad ho nebude až moc.

0 0
možnosti
Foto

Já mám několik let sítě do oken a jsem s nimi moc spokojená, oblíbenou kočičí zábavou je válet se na venkovním parapetu a sledovat cvrkot venku, občas se tam prospí, často si nahřívá kožich. Okna jsem si nechala zasíťovat od firmy a musím říct, že to byla jedna z nejlepších investic. Mohu vřele doporučit, něco to stojí, ale zase síť vydrží roky, nevytahala se, i když ten náš dárek po ní občas šplhá.

Jen bych měla drobnou technickou poznámku, není patro jako patro, bydlela jsem v různých bytech a byty měly různou výšku, jeden 3,60 m do stropu, druhý 3,40 m do stropu, další 2,70 m do stropu a další 2,40 m do stropu, takže ta patra mohou být různě vysoká a to docela výrazně. Ale chápu, že když napíšeš, co se stane, když spadne z tolika a tolika metrů, nemuselo by to někomu dojít, protože málokdo tuší, jak vysoko je vlastně jeho venkovní parapet. :-)

2 0
možnosti
Foto

Máš pravdu, patra jsou různá, ale od určité výšky už záleží na náhodě, jestli se ta kočka zabije rovnou nebo ne. Přežít je obrovské štěstí.

Jinak my jsme v očích okolí taky občas za exoty, protože pouštíme kočky ven jen do uzavřeného výběhu na zahradě, aby nevběhly pod auto na blízké hlavní silnici.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, taky se jednou stalo, že se nám kocour procházel po parapetu v 7.patře. Dopadlo to dobře, pak už jsem balkon zavírala.

1 0
možnosti
Foto

Jeste, ze tak, Sarko.

1 0
možnosti
Foto

R^Ale když ono je tak krásné, jak kočka balancuje na zábradlí balkónu v desátém patře...;-O A já jsem ta špatná, která to neocení.:-/

1 0
možnosti
Foto

No potes panbuh, chudak kocka, to je jen otazka casu.

1 0
možnosti
HO

Dekuji za vas prispevek. Myslim, ze tohle riziko si moc lidi neuvedomuje. Se svym zasitovanym balkonem jsem pro ne za exota, ale nevadi. Taky se snazim sirit tuhle osvetu.

1 0
možnosti
Foto

Dobre delate, nazor neznalych neni v tomhle pripade dulezity.

0 0
možnosti
Foto

Karma... zrovna jsem při ranní kávě s paní na balkoně naproti v okně kočku pozoroval a až uvidím její majitele chystám se je upozornit...

2 0
možnosti
Foto

To udělejte, Filipe, díky.

1 0
možnosti
Foto

Mnohým kočkám jsi teď jistě zachránil život R^R^

3 0
možnosti
Foto

Kéž by, Horste, kéž by.

0 0
možnosti
Foto

Jejda, opatrnosti nikdy nezbývá. Dobře, žes o tom napsal.R^

3 0
možnosti
Foto

Některé věci je třeba občas připomínat, Jitko. Díky.

0 0
možnosti
SM

Mala som zázračného kocúrika menom Chiron (Širon). Prežil pád z 13. poschodia na trávu - len si zlomil predné labky. Stal sa slávnym medzi bratislavskými veterinármi. Tvrdili, že najviac, čo sa dá prežiť, je šieste poschodie. Mesiac mal zasadrovane labky - a o par týždňov lietal po byte ako - no ako Chiron. Počas kontroly u veterinára ho pekne pokúsal - a ten sa smial: "Načo m to sem nosíte - to je úplne zdravé zviera!" Dožil sa potom ešte 15 rokov, spolu 17.

2 0
možnosti
Foto

Soni, to je zázrak a měli jste obrovskou kliku. Ale mezi námi, radši o tom moc nepište, někdo by to mohl pochopit tak, že je to normální a přestal by být na svou kočku opatrný.

0 0
možnosti
PK

Opatrnosti ohledně zvířat nikdy není dost. Já když jdu se psem v cizím prostředí, tak si připadám jak vojenský rozvědčík.

3 0
možnosti
Foto

Už jsem si několikrát všiml Vašich komentů a kdybych byl pes, chtěl bych bydlet u Vás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2127
  • Celková karma 31,46
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.