Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moje řeč Honzo. Copak by asi na mě vyšpehovalo moje Lenovo. Že jsem napsala muži ať koupí zemáky- houby by věděli co to znamená. Hezký denR^V

2 1
možnosti
Foto

Šmarjá, Dani, aby Ti neposlali Zemana;-D

0 0
možnosti
Foto

Huweiově dobře vylíčené, HonzoR^

2 1
možnosti
Foto

Hlavně z toho nebejt celej hujavej, Horste:-)

0 0
možnosti
Foto

Milý Jane, napsal jsi tak skvělý článek, že by si zasloužil vyjít v tištěné Mf.R^

2 0
možnosti
Foto

Zdeni, sice přeháníš, ale jsem rád, že ses pobavila.

Hezkou neděli:-)

0 0
možnosti

Ve světě prošpikovaném kamerami na každém kroku a satelity někde v chladném vesmíru, je stejně už možné, aby každý slídil věděl o tom, o čem vědět chce a skoro nikomu to nevadí.

Huráwej akce u mě vyvolává spíš otázku, co tím zas kdo chce přikrýt, aby se lidi moc neptali, když máme takovou "causu" :))))

3 0
možnosti
Foto

Jani, odpověď na tuhle otázku se stejně nikdy nedozvíme. Krásnou neděli:-)

1 0
možnosti

Huaweidi a neškoď! Je to Huaweimysl, zmatlané Huašvejčužou nebo skvělý Huaweivar pro konkurenci? Jsou čínské výrobky všechny navrch huj a vespod Huawei? Tolik otázek a žádný konkrétní důkaz (zatím?). Ale varování tajných služeb, zatýkání zástupců čínské firmy a hrozby čínskými odvetnými opatřeními, to vše je reálné. Musím říct, že mě znepokojují i prohlášení (i zde na blogu) typu: Ano, možná nás stejně tak šmírují USA či západní Evropa, ale já si zvolím radši šmírování od přátel(spojenců) než od Číny. Opravdu? Někde jsem zamrznul, když si myslím, že přátelé se NEŠMÍRUJÍ? A když ano, není to ještě horší od přátel než od cizích, kde to mohu očekávat? Opravdu budu šťastnější, když mě okrade nejlepší kamarád než někdo neznámý z ulice? Tak v téhle “logice” jsem vážně poněkud ztracen.

1 1
možnosti
Foto

Tak to je trefný postřeh, JosefeR^

0 0
možnosti
Foto

J78a36n 77A90n55d43r52l36e

12. 1. 2019 22:23

Jene R^

ale budu vaznej, jo? Ne, že bych tomu Huawei nějak nadržoval a chtěl ho obhajovat, ale kde máme jistotu, že mobily a chytrý krabičky od ostatních firem nedělaj nemlich to samý?

Zdroj: https://janprazak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695

treba delaj a ja si nedelam iluze, ale jsou to spojenci a my jsme ve valce a tu nam treba Rusko naprosto jasne deklarovalo a Cina je na tom podobne, byt je to tzv. hybridni valka, proste ve valce musime byt v jednom ze zakopu, na jedine strane, jinak prohrajeme jeste nez vypukne....V[>-]EU

1 0
možnosti
Foto

Honzo, tenhle článek byla bohapustá sranda. Kdybych to totiž chtěl brát vážně, tak bych se musel zeptat na jednu věc: Kde jsou ti naši věrní spojenci v hybridní válce pokaždé, když se v klíčové chvíli (rozhodující volby) staneme terčem útoků fake news na naše veřejné mínění?

0 0
možnosti
Foto

já se bjíjm všech chytrejch krabiček:-)

2 0
možnosti
Foto

Až jednou nebudu mít služebák, tak si možná koupím úplně blbej telefon;-)

1 0
možnosti

P52e67t23r 75L18a40n63g25e43r

12. 1. 2019 17:00

Krásné napsáno, s citem, nadsázkou a rozumem. R^

4 0
možnosti

D69a92v43i92d 97H90o44r55á77k

12. 1. 2019 16:01

Sice jsem za život procestoval a pobýval v řadě destinací světa, ale tuto východní Asii jsem nějak míjel, a tak ze zvědavosti jsem nepatrnou částečku té země, s jistou CK, pravda poprvé, a nejspíš naposled navštívil. A přestože představy jsem měl různé, tak skutečnost mě zaskočila v různých kladných i záporných směrech.

Netroufám si odhadnout kam půjde vývoj světa, ale jedno je jisté, že tenhle region nevypadá na to, že by se nesnažil být někde v popředí, a díky mnoha okolnostem a podmínkám se mu to bude asi dařit, čemuž odpovídá i jen to, co nám ukazuje.

A tak je potřeba, aby ti, co jim někdo dýchá na záda, a je jim schopen štafetu přebrat, se všemožně za použití všech dostupných prostředků bránili. A co se k tomu hodí?

Právě třeba takovýhle strašáci v širých lánech, jakým je ZTE, či Huawei jsou ideální. Protože ač se nedá nic dokázat, ale ani vyloučit působí účinněji, než sankce, které, jak se na různých stranách prokázalo, jsou nakonec na dvě věci...

Ale masivní masáž k něčemu co máte v kapse, kabelce, někde doma či v kanclu a kvůli čemu můžete mít neklidné spaní je skutečně ideálním strašidlem moderní doby.

Dík za rozumné zamyšlení, kterých tady povětšinou bohužel příliš nebývá.

3 0
možnosti
Foto

Nebral jsem to ani tak rozumně, jako nadsázkou. Dík za koment:-)

0 0
možnosti
Foto

Deportace kvůli česneku se nebojím, ale že o nás kdekdo ví kdeco, je mi jasné.

3 0
možnosti
Foto

Velkej brácha nikdy nespí, Klári:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS