Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Pražák je prostě skvělá "značka". Díky :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Milé vyprávění. Jak to všechno letí. Už je to dlouho co bylo i u nás -proč? Maminka má svatou trpělivost, to se už moc v naší uspěchané době nevidí.R^V

1 0
možnosti
Foto

Tím líp. když se člověk s takovým případem setká. Hezký den, dani a díky:-)

0 0
možnosti

naslouchat je fajn, Jene...

1 0
možnosti
Foto

To Ti řeknu, Marku:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ A proč jsi napsal ten článek? V;-D;-)

2 0
možnosti
Foto

To je, Honzíku, úžasná příhoda. Skvěle jsi tu atmosféru popsal. Měla jsem pocit, že jsem tam taky a popíjím svoji žbrundičku. Holčička i její trpělivá maminka jsou sympatické. Když člověk vidí takovouto scénku, hned má lepší náladu, i kdyby ta buchta byla připálená.;-)

1 0
možnosti
Foto

Nebylo mozne se nepodelit. Dik, Zdeni, hezky den:-)

0 0
možnosti
Foto

Diky, Jitko, krasnou nedeli:-)

0 0
možnosti
Foto

Miluji tyhle příhody ze života, Jene......;-DR^

1 0
možnosti

Dětská Proč? jsou v určitém věku náročnou disciplínou na odpovědi a trpělivost obecně. Protože každá odpověď vyvolá jen celý trs nových Proč. Zatímco dítě otázku vyhrkne ihned a zcela spontánně, rodič v roli výchovného stratéga musí odpovědi promýšlet jako generál strategii. Přizpůsobit ji dětskému chápání, společenské korektnosti, když naslouchá okolí, hodnotící ihned přísně jeho odpovědi, to vše pohotově a trpělivě. Nekončíval jsem takové pročvodopády obligátním Pro slepičí kvoč, ale třeba: Řeknu ti proč, ale až si uklidíš v pokojíku hračky. Otázky bleskem ustaly. Díky za odlehčený blog a karma.

1 0
možnosti
Foto

Spravne a trpelive odpovidani je velmi dulezite pro psychicky a spolecensky rozvoj ditete. Uhybny manevr typu "az si uklidis pokojik" je pochopitelny jako uleva od smrste otazek a ma i motivacni efekt. Ale nemel by se stat pravidlem, dite by se pak mohlo prestat ptat v obave, ze bude zase muset neco udelat.

Diky, Josefe, hezky den:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS