Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mezi tzv. Jehovisty a křesťany zase tak velký rozdíl není: Obě církve říkají: blíží se tvůj konec, zachraň se s námi. Hoď nám něco do kasičky. V

2 0
možnosti
Foto

Kasička je ještě to menší zlo a dá se snáze prokouknout. S tím zákazem transfuze už ale jde o život.

2 0
možnosti
Foto

J55a85k46u36b 81R78o97t91h

7. 11. 2018 18:50

"Já je vyhazuju, ale švagr je chytá. Na chov..." Zazvonili u kamaráda, který mluví česky asi jako ten italský televizní kuchař, páč se narodil moravské mamce a italskýmu tátovi v, jak on říká, Novém Mestě pod Vesuvom. Ten je chvíli poslouchal, pak je oblažil zářivým evangelizačním úsměvem a pravil: Můj Bůh je Batman. A bylo vymalováno.

U mne jednou zazvonila rozkošná dívenka s náručí knih a prý jestli si nechci přečíst něco o Krišnovi, karmě a podobně. Bujaře jsem jí poděkoval, vzal si několik svazků a zavřel dveře. Za nimi doslova burácel tichý úžas a pak slečna nesměle zazvonila znovu a s provinilým úsměvem pravila, že ty knížky nerozdává, ale prodává. ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Šmarjá, doufám, že jste jí ty knížky vrátil;-D

1 0
možnosti
JH

J17i55ř55í 40H80r21b21e41k

7. 11. 2018 18:31

Jehovista nejsem, ale způsoby, kterými se tu všichni včetně autora holedbáte, mi přijdou nevhodné:-/. Hodnotit jejich jednání jako bezohledné nebo se na ně dívat podobně jako na psychopaty, kteří mají potěšení z toho vystavovat své děti smrtelnému nebezpečí, je totální nedostatek empatie.

Pokud mě osobně navštíví, rád si s nima pohovořím a párkrát už se mi je povedlo dovést k zamyšlení - hodně v tomto pomáhá knížka "Krize svědomí". Celkem mě těší, že mě navštěvují, protože to může (samozřejmě nemusí - ale kdo vidí do srdce druhého) být projev jejich zájmu o mě. Představte si, že by pro vás Armagedon bylo něco tak zřejmého, jako příjezd autobusu - pokrčili byste rameny a nechali ostatní jejich osudu, nebo byste se šli ztrapňovat dveře od dveří s nadějí, že vaše oběť možná někomu pomůže? Z mého pohledu je hloupá víra, ale kdybyste byli pevně přesvědčení, že přijetím transfuze může Vaše dítě získat pár let života na zemi a ztratit život věčnej - byli byste ochotní podrobit ho tomuto prostředku léčby?

2 1
možnosti
MS

"Projev zájmu o mne" (tu hrubku jsem nedokázal zkopírovat). Vy jste skutečně tak naivní, že se domníváte, že jim jde o vás? Jim jde jen o další skalp, který získají do svých řad, o nic jiného. :-P

1 0
možnosti
MS

R^Jeden můj známý, když viděl postávat dvě jehovistky u panelu s jejich časopisy, k nim přišel a slušně se jich zeptal, zda už mají vypráno. Byly z toho zmatené jak lesní včely. :-)

2 0
možnosti
Foto

Měl pravdu, taky by mě zajímalo, jak to u nich doma asi vypadá:-P

0 0
možnosti
Foto

;-DR^Dobrý! A co když mi přijdou dva chlapi a za hřích nestojí ani jeden? Naštěstí asi pochopili, že jsem fakt marná.;-)

Za mámou lezly Jehovistky dlouho. Až je jednou táta vyhodil. Pak tu svoji hodnotnou literaturu začaly házet do schránky. Jedné z nich prý ve špitále poděkovali, že na si ní mohli vyzkoušet "umělou krev".;-)

1 0
možnosti
Foto

Umělou krev? Tak to jsem asi zaspal dobu, Klári;-)

1 0
možnosti
Foto

Když přišli ke mě tak jsem jim sdělil, že toho pána neznám a tudíž nemá cenu se o něm bavit. A byl klid.

2 0
možnosti
Foto

To bylo dobre suche:)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^pobavilo Honzo dík- a zatím máš v diskuzi samé milé komentáře-to já tady jednou taky napsala o Jehovistech a to bylo v diskuzi čóro móro;-D

1 0
možnosti
Foto

Pockej, Libu, jestli se tu nektery z nich objevi, tak bude mozna jeste zabava:)

0 0
možnosti
RL

Trojice téměř stejná, jen místo dívky brýlatý synek. Začal on ,,dobrý den, myslíte si že láska jednoho dne zvítězí na celém světě?" Já ,,to v žádném případě (smích)". Starší ani nic neřekli a byli pryč.:-)

2 0
možnosti
Foto

No, jak by taky mohla...

0 0
možnosti
Foto

Mám taky dobrou storku s Jehovisty. Když jsem rekonstruoval dům, musel jsem udělat příjezdovou cestu ke garáži, což obnášelo vykopat poměrně značné množství hlíny, poté nasypat škváru a naklást kameny (nemám rád dlaždice, tak šlo o přírodní kámen, mnohdy těžký). Byl krásný den a mí přátelé pomocníci po skončení dřiny usedli spolu se mnou k malému stolku, dali jsme si báječný oběd a narazili bečku piva.

V tu chvíli - k nám udřeným až běda - vešli na dvorek dva pánové, naprosto jasní. Přišli ke mně a začali zvyklé otázky.

Řekl jsem jim, že to znám a jestliže mi zajistí v bitvě o Armageddon flek u polní kuchyně, že jdu s nimi do toho. Pán byl evidentně znechucen a řekl, že jsem patrně vtipálek.

Což jsem mu potvrdil a sdělil mu, že za dveřmi garáže je irský vlkodav, který opravdu, ale opravdu nemá rád cizí lidi na svém dvorku. A že počítám do deseti....devět,... osm...sedm... při šestce se dali na poměrně kvapný ústup.

Od té doby - cca 20let .u mne nebyli. Asi si to řekli.

6 0
možnosti
Foto

Tak to me pobavilo, Marku:)

0 0
možnosti
Foto

Honzijku na Jehovisti plati jedine, podivat se nahoru a rict PAN BUH TE VIDI A NEBUDE TE MIT RAD;-Dprej to skvele zabira jinak mamka jednomu privrela nohu mezi dvere, nechtene 8-o;-D

3 0
možnosti
Foto

S tou nohou ho panbuh rovnou potrestal, Martino:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.