Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za povzbuzující text. R^

1 0
možnosti
Foto

jdu ještě později než Klárka ale dávám palečekR^;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Tihle hrdinové všedního dne musejí udělat něco ultra výjimečného, aby událost nezapadla... (Jsem tu, pozdě, ale přece!)

1 0
možnosti
Foto

Klári, ono bohatě stačí, když nezapadne v myšlení těch, kterých se týkala. (Vítej a dej si něco osvěžujícího v tom horku:-))

1 0
možnosti
PL

Stávají se občas věci nepěkné. Kdyby někdo uměl vyřešit situaci v Afganistanu a podobných zemích, tak by si to bylo úžasné, ale moc tomu nevěřím.

1 0
možnosti
Foto

Tak za to by nestačila ani Nobelovka za mír.

1 0
možnosti
Foto

Takových "obyčejných" hrdinů je kolem nás mraky, ale jejich příběhy nezaplňují titulní stránky novin, i když by si to mnohdy zasloužili. Tak se aspoň dostali na "titulku" díky tobě, Honzo.R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Díky Pavlí, budiž tam aspoň chvilku i za všechny ostatní.:-)

1 0
možnosti

Moc pěkně napsáno, souhlasím s každým slovem. Jen bych připomenula důležitost důvodů, pro které se v zemích, jako je Afghánistán, válčí tolik let. Největší mocnosti světa, s nejlepším vojenským vybavením, nejsou schopni celé roky zničit militantní Taliban? Nejsou schopni, anebo vyhovuje, že je kam prodávat zbraně? Promiňte, že to tak píšu, ale bojím se, že to je hlavní důvod. A také příčina toho, proč naší "západní kulturou" pohrdají někteří jinověrci. A nejen muslimové. A možná, že ne hlavně (ráda bych si to myslela), ale také proto umírají vojáci. Nejen ti čeští. Napsal jste to moc pěkně, jsou mi milejší ta malá hrdinství, o jakých píšete. R^R^

3 0
možnosti

Samozřejmě cítím smutek a soucítím s pozůstalými rodin všech vojáků, kteří se z takových bojů nevrátili. Těmto rodinám vyslovuji hlubokou soustrast a účast. Je dobré mít hrdiny, na které může být národ pyšný, ale je lepší, je nepotřebovat.

1 0
možnosti
Foto

Havíř fára také pro peníze .Ta práce je ale pro společnost užitečná. Naší vojáci v Afganistanu pomáhají Američanům zabíjet Afgánce. Moji úctu proto nemají.

0 2
možnosti
Foto

Jste dost mimo téma článku.

1 0
možnosti
MV

Honzo, mam vzdycky radost, kdyz podobny text prevalcuje svym obsahem texty populisticke az agresivni

reakce na takovy text je mimo jine znamkou ozdravovani spolecnosti

jeste jednou diky za nej

1 0
možnosti
Foto

Marku, díky za čtení, pozitivních pohledů na svět je nám třeba jako soli.

2 0
možnosti
DH

Škoda tří mladých chlapů a upřímnou soustrast rodinám.

Ale je až trapné, co se k této tragedii vyjadřuje různých plukovníků a generálů z nich většina ještě přísahala straně a pracujícímu lidu, a připadá mi, že jich je víc než řadových vojáků kteří nasazují zdraví a životy.

0 0
možnosti
LB

Plukovníci a generálové, kteří přísahali straně a pracujícímu lidu si už dávno užívají důchodu a výsluh.

Ti, kteří se vyjadřují k hrdinství třech kluků, kteří měli odvahu se postavit zlu i když věděli, že riskují život, jsou většinou lidé, kteří sami několik zahraničních misí absolvovali (např. u Mírových sil OSN), nebo vojáky na mise připravovali.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2125
  • Celková karma 31,27
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.