Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pořád je to o chorobách. Dle matky v dětství normal - Pak studia textilnictví. Doprovázeno zcela - kompulzivně nutkavým výzkumem spolužaček ! Další bádání ve funkci mistra, fabrika rozlehlá, (Karnola), pouze na dílně 60 žen ! Asi ve 31 letech jsem dobádal ! Sám, nikým nenucen - pod dojmem výrazné změny postavy mé ženy, (dutina břišní), jsem usoudil, že plod mého výzkumu se sklutečně dostavil ! Oznámení rodičům - Krnov kuchyň, otec vesele rozlévá šípkové víno, (syn přijel). Spolupracuji s farmářem a mám ovčí výkaly, míchám, a dávám na jahody. Tati, měl bych se oženit ! Jo, jo, roky na to máš, byt dokonce taky. A ty jahody neuvěřitelně plodí ! Tati, měl bych se oženit ! Nejsem hluchej , vyjádřil jsem se. A když do sudu přimíchám i slepičince ... Tati, budeš dědek ! Jo, jo, to už jsem ... Pak zabral, zbystřil a pronesl svůj bonmot - Mám tomu, tedy rozumět tak, že jsi oplodnil děvče - nemaje se k výsledku svému ? To je neslýchané, jsem znemožněn před celým městem ! Ale maje se k výsledku svému, furt o tom mluvím a ty stále mícháš ! Kdy dáme svatbu ? Teď - hned - ihned, včera bylo pozdě ! No, a tak žiji dodnes, nevím co by organizace na to řekla. Já říkám, že to byl s otcem jeden z nejlepších dialogů. Matka šťastně spráskla ruce - Chvála bohu ! ... (citace 100%) :-)

1 0
možnosti
Foto

Priroda si zadala sve, takze zadna choroba:)

1 0
možnosti
MV

Já už v tisku selektuju headliny a tím se osvobodím od podobnejch pitomosti, kterou jsi ucetl ty, Jene, a mile rozvedl dále. Lidé - čtěte!, ale ne všechny blbosti. Den se vám prodlouzi o pěkný chvilky.

2 0
možnosti
Foto

Jojo, občas se urodí leccos.

0 0
možnosti
Foto

Doposud jsi psal mile a poutavě,

Odkdy ses dal na horory?

2 0
možnosti
Foto

Tome, proti našemu aktuálnímu politickému dění není tohle horor, ale limonáda pro slečinky;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, v jednom starém evergreenu se zpívá, že kočka není pes...a já bych doplnil, že především kočka není homo sapiens. I za použití selského rozumu bych považoval všechno, co je nutkavé a vlastní vůlí nezvladatelné za něco, co vybočuje z normy. Kromě toho v době antikoncepce nemá dnes samotný sexuální akt prakticky nic společného s plozením. Můžete "nutkavě" souložit od rána do večera a ukájet tak svůj kompulsivní chtíč a přesto zůstat celoživotně bezdětným. Zábavný však váš článek je, to zase ano.

1 0
možnosti
Foto

Tak, občas, je ještě nějaké dítě zplozeno klasicky. Já to uměl dobře. Měl jsem 100% účinnost.

0 0
možnosti
JZ

Zřejmě Vám to připadá žertovné, ale i sexualita může být nemocná, v tomto případě sexuální touha. A pokud je nadměrná a nezvladatelná, lze o ní jistě uvažovat jako o nemoci či poruše, dokud nemáme lepší metody, jak to prozkoumat a vyhodnotit. Stejně jako halucinace jsou prostě asi něco jiného než jen bujná představivost.

3 0
možnosti
Foto

A proč by se jinak pachatelé těžkých sexuálních zločinů asi nechali dobrovolně kastrovat?

0 0
možnosti
Foto

Ano, Honzo, je okurková sezóna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,93
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.