Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Někdo se tady zmínil o Praze, ale my sme loni narazili na šoféra "kšiltovku" i v Železné Rudě. Nějaká paní se ohradila, ale jiná paní, místní, řekla, že ten kšiltovák je vžydky nevrlý a nemá smysl se s ním dohadovat, protože to pak bude ještě horší. Ale podle paní prý je to kromě hulváta velmi dobrý řidič, tak mu to firma trpí. Jinak já sem tam jezdím od sametu do ČR a za ty roky sem si všimnul, že kšiltováků během těch let podstatně ubylo a na druhé straně hodně přibylo těch pohodových. :-)

3 0
možnosti
Foto

A taky přibylo hodně žen:-) V Liberci jezdí min.dvě a jsou příjemné.

3 0
možnosti
Foto

Tak já se Vám pokusím spravit náladu.

Platební kartu se kterou z pohodlnosti platím všechno co se nemusí nutně platit hotovostí jsem nedávno půjčila dceři (v nadšení z toho že pod vlivem kamarádky se rozhodla jít "nakupovat" oblečení - na rozdíl od své starší sestry a 99% ostatních dívek je tato slečna dívkou jedné mikiny a jedněch kalhot - má je v několika kusech téměř totožného vzhledu).

Koupila si jedny tenisky a kartu mi vrátila ohnutou - tudíž s ní nejde platit pouhým přiložením jak jsem byla zvyklá. Expiraci má 7/2018 což mi nestojí za to ji měnit, nová přijde sama....Ale za ten asi měsíc a půl už jsem ji několikrát zapomněla ve stroječku a vždycky jsem ji u pokladní v pořádku našla.

Jedna pokladní se kterou (jako jinými) se zdravíme u nás v Albertu dokonce vyběhla před obchod a zastavila mé rozjíždějící se auto....aby mi mohla vrátit kartu.

Tak se mi někdy zdá že to snad s námi není až tak špatné.:-)

5 0
možnosti
Foto

Není to tak špatné, Hani.:-) Těch lidí jako onen řidič je naštěstí menšina, ale reputaci dokážou pokazit pořádně.

3 0
možnosti

Konečně kšiltovka našla někoho, kdo byl na společenském žebříčku níž. Tak to v životě stále ještě funguje.

.

R^

10 0
možnosti
Foto

Už to tak vypadá, Michale.

1 0
možnosti
Foto

Jedna (no možná více než jedna) černá ovce stádo nedělá. Myslím, že by se "kšiltovka" chovala neurvale i k jiným lidem bez ohledu na barvu pleti. Takových případů znám víc, ale netroufám si tipovat, jestli jiné národy jsou méně či více snášenlivé vůči cizincům.:-/?

3 0
možnosti
Foto

Já před časem jel jako neznalý člověk výjimečně autobusem někam za Prahu a moje zkušenost je stejná.

0 0
možnosti
Foto

děkuju za zprostředkování, jak to máte v Praze:-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromire, v Praze je to jine, daleko vic neosobni. Tohle bylo o primestskych linkach, kde je vzdy nejaka komunikace mezi ridicem a cestujicim. Ale "ksiltovka" je nastesti vyjimkou:)

0 0
možnosti
JV

Při zážitku v Praze bych do toho Moravu a Slezsko netahal. Nezažil jsem, že by se náš řidič choval hrubě a když jezdím občas taxi, tak cena je vždycky stejná i pro cizince.

1 0
možnosti
Foto

Taxiky jsou jen priklad. Jeden z mnoha.

0 0
možnosti
MB

Prostředí, ve kterém jsem strávil jako službyvedoucí, hezkých pár let - sděluji. Podnik jel dlouho postaru, (dejte dotace) a s řidičem vůbec nepracoval. Na dotaz - Čím vlastně je = 100% odpověď = šoférem. Nezaznělo - Pracovníkem služeb - přepravy osob, kde firma působí, již na konkurenčním trhu ! A koho vozíš? = Vopice, čím dříve jim ze zastávky ujedu - tím lépe. Absolutně pole neorané, mnozí léčili i své ego - je malý, ale čím větší bus, to pak borec. Strašně dlouho trvalo, než se to začalo lámat. Je reprezentant firmy - tu živí klieneti = cestující. Mj., kšiltovka není součástí uniformy - (dá se hodnotit jako porušení ústrojové kázně) ! Nakonec posuv, i hesla jsme vymýšleli - "Nasedněte si - máme společnou cestu. Jezdím pro vás". Zaměstnání poctivé - namáhavé, vydřená Kč doslova do minuty. Můj klasický kdysi totální omyl - Vyjedu a nemám šéfa ! Kulové, každý cestující je mým šéfem - to nemluvím o dnešní GPS a elektronických přehledech pohybu. Bez zájmu a určité lásky se to nedá dělat - Jistě blb se vždy najde. Řidič i cestující rovněž - Mají své dny:-)

8 0
možnosti
Foto

Hezky napsano, diky za koment:)

2 0
možnosti
Foto

Kšiltovce bych zaručeně natáhl obě uši, oslí by si zasloužil...Honzo, tady byl konečně SLEJVÁK;-D

1 0
možnosti
Foto

Natahl usi, Horste, to je dobry:))). Tady nic, porad sucho.

0 0
možnosti
VV

Tohle je jedinec z tech dolnich 10 milionu. Ale kdyz si pujdete vybrat do bankomatu penize s źjinou nez ceskou kartou, tak se vas zepta zda s prepoctem nebo bez. a kdyz reknete ze s prepoctem. nabidne vam kurs 20 Kc za €. Kdyz bez, bude vam za to € vyplaceno 25 Kc.

Takto se chova tech hornich par tisic.

1 0
možnosti
Foto

Jo, o tehle pasti jsem tez slysel:(

0 0
možnosti
JH

Nezapomeňte,že dnes může vykonávat práci řidiče, kdekdo.Stačí řidič.průkaz na osobní auto,udělat zkoušky a je z něj řidič autobusu. Bez pořádné praxe a někdy i bez návyku slušného chování.Také ta jízda některých rychlokvašek vypadá.Brzda, plyn,brzda, plyn.Vím o čem píši, vykonával jsem práci profesionálního řidiče s autobusy a s kamiony 41 let.

2 0
možnosti
VV

Tak jednoduche jak pisete to neni. Ridicsky prukaz pro prepravu osob je neco uplne jineho.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 30,14
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.