Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

R^

Inu, jednu takovou profi matku máme i mezi bloggerkami. Při slavnostním projevu díků, třímala děcko na jedné ruce a mikrofoun v ruce druhé...

Těžko říct, jak si to ten prcek užíval.

https://info.blog.idnes.cz/foto.aspx?galerie=4249&c=603255

Měj se fajně a pozdravuj Soňku a kočičment :)

3 0
možnosti
Foto

Díky za nákuk, Jani. Užívej si krásné dny:-)

1 0
možnosti
MB

Doba se mění, vše se mění, pak i lidé . Dobře je tu přirozenost vidět v přírodě - tam se nemění nic! Matka uhyne, mládě nevydá - paní Bachyni radši nepotkat. Kolega s Hypoúvěrem staví RD, žena cihlu nepodává. Má 42 let, je nová doba, chce užít. Odjíždí se zájezdem a pak i z rodiny. Mladíci uchopili štěně a hodili do ohrady bojového psa. Ten přichází, vidí zoufalečka s obnaženým bříškem - nemám soupeře, , nebojuji, nejevím zájem. Zájem jeví chlapci, psíka rozdupou. (Natáčeli to - pak byli lapeni, asi 3 roky). V socialismu bylo zvykem, že muž je opilec, rozvod a děti přisouzeny matce. Po revoluci žasnu - dítě už má legální otce dva ! No já tak z hlavy nevím, ale to jsem ještě v přírodě neviděl .Můj otec s matkou mne vlastně ochudili!:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Za tenhle komentář. Když nad něčím váhám, položím si otázku, jak je to v přírodě a napadne mě řešení, které sice považuji za dobré, ale které se do dnešní doby často nehodí.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 2136
  • Celková karma 28,61
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.