Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaslechl jsem, že prý Češi jsou na světě nejlepšími muzikanty, komedianty i zloději. To jsou ty zlaté české ručičky, inteligence používána k podrazům a komediální schopnosti po Švejkovi. Zachraňuje to ale aspoň několik českých špičkových světových sportovců, vědců a vynálezců. Kdyby čeští herci ovládali angličtinu, řadil bych je mezi světové špičky já. U mě jimi jsou i beztak... Když nastoupila řada aut Š-100 (110), nejvíce se kradly upevňovací matky stěračů (nebyly k dostání). Honzo, povedený konec týdne přeji celé domácnosti!!R^

4 0
možnosti
Foto

Horste, dekuju za koment, uzij si vikend:)

0 0
možnosti
VPS

Bohužiaľ, bezvýhradný súhlas.

Na dedinách sa za socíku bežne chodilo "na ďatelinu" do družstevného lánu pre vlastných zajacov a nikomu to nepripadalo blbé, chodilo sa "na kukuricu" brať klásky na varenie, "do lesa" na drevo...

Veď podľa vtedajších zákonov i morálky predsa všetko patrilo ľudu... A z tohoto bludu musí tá staršia polovica národa jednoducho vymrieť!

1 0
možnosti
Foto

Mám rád cynický humor. Tohle však humor není a ač Vám dávám za pravdu, vůbec mě to netěší.

0 0
možnosti
VD

Velká karma, když napíšu, že komunisté morálně zdevastovali náš národ na několik generací předem, je to fakt, ale spousta lidí bude protestovat, na rozdíl od Vás nemám totiž talent podat fakta populární cestou. Mimochodem, víte, že za současným vysušováním krajiny stojí, kromě jiných faktorů i likvidace mezí a zcelování polí v období kolektivizace ?:-)

10 0
možnosti
Foto

Ano, bohuzel je to tak. A diky.

1 0
možnosti
Foto

Jene, na WC v mé ambulanci občas chybí toaleťák, jednou zmizelo celé prkénko /lupič musel přijít se sikovkami, protože byly přidělány pevně. Dokonce zmizela i záchodová štětka, byla tam asi rok, takže nový majitel musel být obzvlášť otrlý. Je to asi náš český folklór, že když Čech něco šlohne, tak má dvakrát radost Poprvé, když se toho zmocní a podruhé, když zjistí, že se to i k něčemu hodí.

Karma

9 0
možnosti
Foto

Tome, az zacne mizet i pouzity toaletak, tak asi blanicti rytiri vyjedou z hory, aby tu zjednali poradek;-)

1 0
možnosti
JSS

Pane, vybral jste špatnout nectnost - zlodějina !! jasně - neber co tvoje není!! Neomlouvejme tedy ani tenhle náš český zarytý sport.... Jenže kam se podíváte, tak srší zlodějina - skrytá pod pláštíkem vyhlášek, státní moci. Vyjmenovávat nemá cenu.... Nebude zlepšení dokud - tedy náš současný main-stream - hlas Vyvolenců bude diktovat nespravedlivost - asociální dění - zkrátka dělám si co chci, jen abych vládl. A teď nemyslím na hrůznost např. vybydlených paneláků - čtvrtí - co platí obecná kasa a ti co spadli do sociální oprátky jdou bez jakýchkoli trestů - naši vladci jen hasí a poctivec to má cálovat??? Proč?? Ne - nechce a nebude- ani ty asociály - ba navíc ty vyvolence !!

1 0
možnosti
Foto

R^U nás v práci se kradou i čističe na WC, papírové ručníky, Jar z kuchyňky...8-o

Co se týče kafe, většinou je jeho přísun coby věcných darů takový, že nedochází. Ale Dolce gusto kapsle máme každý svoje, stejně jako mlíko a cukr. Zatím jsem nezaznamenala, že by se něco ztrácelo.:-)

1 0
možnosti
Foto

Kafe si opatruj, Klari, to je zakladni zivotni potreba:-)

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Dik. I kdyz bych byl radsi, kdybych to nemusel psat.

0 0
možnosti
JB

Neřekl bych, že zlodějů. To slovo se mi tam prostě nehodí. Nicméně naprostý souhlas v tom, že dopad na morálku, přemýšlení lidí a jejich životní filozofii byl naprosto drtivý. A je to ta největší škoda, jakou minulý režim udělal.

2 0
možnosti
PK

Souhlas, jen korekce v článečku. Namísto "byl" - použít "jest", pěkně prosím. Že ano.

1 0
možnosti
PJ

P25e61t18r 49J83í20l15e27k

25. 5. 2018 16:12

Po listopadu jsem vyjel do Bavor, a chtěl vidět farmy. Mimo jiné jsem zíral na toto: Sedláci ráno sednou do auta a zajedou na pole, kde od předchozích dnů mají traktory, s vercajkem a nářadím.....

6 0
možnosti
Foto

Nedivím se tomu a mrzí mě, že to u nás nelze též.

0 0
možnosti
PJ

P81e68t22r 82J91í40l53e63k

25. 5. 2018 16:05

Na našem předměstí se stavěly v 80tých letech řadovky. Znal jsem okolnosti jejich výstavby. Dnes si říkám, jak by to asi vypadalo, kdyby naráz z nich bylo vyjmuto vše ukradené. Několik domů čestných výjimek by se vyjímalo nad troskami.

4 0
možnosti
Foto

Jo, tak to bývalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.