Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vůbec netušila, že se tam může jít. Honzo, díky za blogR^

1 0
možnosti
Foto

Může, Jitko. A za ten zážitek to rozhodně stojí, i když se tam zrovna nepořádá žádná akce pro veřejnost.

Díky, hezký večer:-)

2 0
možnosti
Foto

No tak tohle je docela odvaha, jít tam fotit, ale zhostil ses toho s velkým citem,Jene. Jinak mohu potvrdit, že linie mezi normálnem, genialitou a šílenstvím je tak tenká, že ji mnohdy nelze postřehnout.

Jinak mě mrzí Tvoje poslední finálové místo, tak nějak jsem věřil / a proto i cosi učinil /, abys přeskočil ty depresanty. Třeba příště. R^

1 0
možnosti
Foto

Tome, fotit se tam smí, aspoň žádný zákaz jsem nikde neviděl. I když, v tom kostele jsem se trochu styděl a snažil být hodně nenápadný, připadalo mi to poněkud nemístné. Pokud jde o psychiatrii, jsem sice úplný laik, ale trochu se o tento obor zajímám, připadá mi to velmi zajímavé.

Mně to poslední místo nemrzí, jsem rád, že jsem se do té desítky vůbec dostal. A díky:-)

2 0
možnosti
TN

Ja tam byl hospitalizovany s depresemi a kdyz jsem se dostal z nejhorsiho, tak mne dali na psychoterapeuticky pavilon c. 3 (vedle zminovane 5. Kolony) a musim rict, ze vic srandy se spolupacienty jsem nezazil. Perfektni dilny a knihovna, byla to ocista duse. Ale pavilony a lide v nich jsou ruzni.

2 0
možnosti
Foto

Díky za koment, doufal jsem, že se takto někdo ozve. Tušil jsem, že péče a prostředí je dobrá (možná na pár výjimek) , a Vy jste mi to potvrdilR^

0 0
možnosti
RJ

Znám to tam velmi dobře - tedy jako občasný návštěvník. Na podzim tam roste dost hub, v místním divadle bývají zajímavá představení či koncerty. A v době festivalu Mezi ploty (bude zase koncem května) je to tam jak na "Václaváku" :-)

Á propos, Honzíku, dal jste si v kavárně V. Kolona, co je vedle divadla tu jejich výtečnou sicilskou kávičku? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nakukoval jsem zvědavě oknem, ale v neděli dopoledne byla kavárna zavřená. Chodím však jednou za měsíc číst do Slunečnice, která je odtamtud pár minut a končí to tam ve čtyři, tak do té kavárny určitě zaskočím.

Díky za čtení, Radku:-)

0 0
možnosti
Foto

v takovém zařízení jsem nikdy nebyl...abych to nezakřiknul:-)

0 0
možnosti
Foto

Jaromire, bud rad.

0 0
možnosti
JL

Hezké fotky, trošku naivní reportáž. Podle mého názoru je venku, hned za tím plotem daleko víc bláznů než uvnitř, lidi s depresemi, lidi pomatení, opuštění, ztracení, zoufalí... Psychiatři preferují volný pohyb: paranodiní schifrenik, nebezpečný pedofil - v pořádku, padejte mezi iidi. Takhle to je už dlouho. Nový západní trend.

0 2
možnosti
Foto

Takto zjednodusovat a generalizovat se to skutecne neda.

1 0
možnosti
PK

V areálu divadla jsme si se ženou dali taneční pro kmety a v kostele jsem na půlnoční odhalil na hoďku pleš a následně jsem týden polehával s nastuzením, jo je to dávno ale park je to zajímavý a krom jeho pravé fce je i pro venčení pejsanů vhodný;-D

0 0
možnosti
Foto

Pejskařů jsem tam moc neviděl, možná nebyla ta správná venčící doba.

0 0
možnosti
JK

R^ važme si zdraví. Zamrazilo mě při čtení.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,91
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.