Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Tak konečně se projevil kočkomilec i politicky. Hrůzně. Proti čemu ovlivněná mládež protestuje? Je svoboda slova? Je - až moc velká - to co píše Reflex /dnes už po delší době zmírnil/, Respekt, HN, ECHO 24, E15 nebo kolik aj. aj. - to jsou díla: Třeba rozhovor v naprosto pravicovém Reflexu s bývalým komunistou, významným odborářem a předsedou Senátu - to jsou paradoxy pane Vaněk aj. aj. Prezident se vyjádřil trochu víc neomaleně, když mu za zpěvu zpěváka milionů posluchačů diskoték a hrdinů z Nagana skoro lomcovali nadšenci mříží u Hradu. Dnešní čísla výzkumu CVVM: kladně: Rychetský a Zeman přes 50%,...... Kalousek 10%, Záporně: Kalousek 82% atd. atd. O demonstrování dětí v době vyučování, o jejich ovlivňování, atd. atd. ve státě se svobodnými volbami a svobodou slova - zbytečná práce popisovat, né?

1 4
možnosti
Foto

Vy se te svobody slova nejak bojite.

3 0
možnosti
Foto

A co demokracie, tu také zrušíme a budeme o všem rozhodovat na ulicích. Postavíme tam barikády, oba tábory se ozbrojí a budeme bojovat jako v Sýrii nebo na Majdanu. Tohle chcete? Ten blog by mohl sloužit jako vstupní protokol do blázince. Ovlivňování voličů Ruskem? Mne třeba ovlivnilo 20 leté očividné a nestydaté okrádání občanů Česka ctihodnými politiky. Právě těmi, kteří se dnes bouří, protože za Babiše to nejde.

9 2
možnosti
MV

pane Bicero..., vstupni protokol do blazince? mate lidi na ulicich za blazny?

2 2
možnosti
Foto

R^karma Jane-popsal jsi to přesněR^

4 2
možnosti
JL

Jiz vcera jsem psal svuj souhlas s demonstraci studentu. Jejich cil snad kazdy obcan CR by mel mit na mysli take. Jde o demokratickou stabilitu v nasi republice. Vsechny "keci" na teto diskuzi snazici se zesmesnit tuto akci studentu, je ukazkou tolerance techto obcanu ke krokum zvolenych cinitelu. Tito obcane obhajuji dnesni situace ve state. Nepouzivam jmen, staci si precist diskuzi.

Ti mladi chteji i nam ukazat na podivny vyklad pravidel Ustavy. Ti mladi chteji ukazat i nam starsim, nutnost mit republiku dobre vedenou. Ti mladi chteji i nam ukazat nasi lenivost a nezajem, ktery dovolil mit takovy "marast" jeste po 25 letech republiky. Ti mladi chteji po nas napravu. Ti mladi chteji po nas mit republiku silnou, svobodnou, prosperujici a dobre organizovanou. Bez ohledu zda-li jsme levicaci ci pravicaci a nebo neco mezi tim.

Tak si vysvetluji vcerejsi projev studentu. Podporilo moji duveru v ceskeho cloveka. Podporilo moji duveru v moznostech mit tu republiku ukazkovou.

8 5
možnosti
Foto

snad kecy, naučte se pravopis. Sice to není spisovné slovo, ale bude skloňováno podle vzoru hrad.

1 0
možnosti
Foto

Chtěl jste nátlakem donutit Ondráčka k odstoupení - podařilo se, nyní toužíte podobným způsobem donutit k odstoupení i prezidenta Zemana a politiky Okamuru s Babišem. Kdo byl měl podle Vás konkrétně nahradit jejich místa?

Schwarzenberg s Kalouskem a Bělobrádkem? Určitě souhlasíte, jak řvoucí dav s transparenty "Fico je vrah" na Slovensku donutil k odstoupení Kaliňáka a Fica. Přesto Magda Vašáryová nadále mluví o ohrožení demokracie.

Kdo má nahradit jejich místa? Jak si představujete tu demokracii davové hysterie, která nerespektuje výsledky svobodných voleb?

4 1
možnosti
MV

vidim, Jaromire, ze se v kazde diskuzi na toto tema z lidi vyzdimat konkretni jmena

zkusme to opacne:

kdo by mel nahrazovat podle Vas?

0 0
možnosti
Foto

jen jestli to nevzali spíš jako diskošku:-)

3 0
možnosti
Foto

I kdyby vzali, tak každopádně vyvolali potřebný ohlas.

4 2
možnosti
MB

Pan Okamura, jakkoliv je to politik s, mírně řečeno, problematickými postoji a názory, je, předpokládám, imigrant l e g á l n í.

2 0
možnosti
Foto

Možná legální, ale je, a za těchto okolností by jeho názory byly poněkud k smíchu, kdyby nebyly tak nebezpečné.

8 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, Jene R^

6 1
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,91
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.