Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víc než daň (daně ještě nikdy ničemu nepomohly), bych viděla jako účinnější návrat k "potravinářským normám". Ty určovaly, co v produktech už nesmí být. A limity toho, co nebylo ještě prokazatelně škodlivina, ale také nebylo zdravé. Po totalitě se totiž hodně rychle zrušila povinnost tyto normy dodržovat. A tak se s vaničkou vylilo i dítě. A fofrem. Bylo to totiž to jediné, co aspoň TROCHU krotilo výrobce a to nejen co se týče cukru. Je zvláštní, že to se povedlo v parlamentu prosadit ještě dřív, než DPH!! To jen tak na okraj pohled bývalé účetní A bylo toho víc podobného. Zdravím pane Pražáku. A souhlasím, daně k nápravě nepomohou.

4 0
možnosti
Foto

Díky za komentář, paní Dano, máte pravdu.

Hezký den:-)

0 0
možnosti
FD

Hovno žijem ve stresu.To si jenom namlouváme.Moji rodiče dělali od rána do večera.

Nyní jsou lidé extrémě líní.To je to.

2 0
možnosti
JP

J38a50n 31P45a62l40l64a75s

15. 2. 2018 22:57

Jene, však my na ně vyzrajem. Pro rakvičku a věneček si dojdem k funebrákům.

2 0
možnosti
VV

Sice nejsem narod, ale k nadvaze se bohuzel musim take priznat. A obavam se ze to neni ani z cukru a dokonce ani z tuku.

1 0
možnosti
Foto

Kdo nemá aspoň trošku nadváhu, ten jak by ani nebyl;-D

0 0
možnosti
Foto

Jen to ne, Ivi:)

1 0
možnosti
Foto

Já raději to pivo. A protože jsem člověk směnovej a v noci přesně ve 2.15h se probouzím hlady (v tomto času na noční svačím a piju kafe), tak to spraví velkej hrnek studeného mléka z lednice a tři až čtyři rohlíky a jedna až dvě hrsti dětských piškotů. Nebo kus buchty, perníku, nebo cokoliv nezdravého sladkého. Pak se spokojeně odvalím do postele a spím až do rána. Ale přes den nic sladkého nemusím. Ale kdyby mi zdražili piškoty, perník a pod., tak bych zcela vážně začal studovat historii, jak to vlastně s tou defenestrací bylo.;-D Karma.

3 0
možnosti
Foto

Jste muj clovek, i kdyz ja k tomu rad i tucne. Ale s tim pivem a defenestraci se shodneme:)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že už to někde mají.:-P My prý v práci naběháme tolik, že bychom cvičit nemuselo, ale pořád někdo říká, že přibral, tak já ti nevím.;-D Jsem si tak promítla, co mám dnes na kontě, čokoláda průběžně celý den, BeBe po obědě, sladko-slané s burákovou pomazánkou když jsem přišla domů a teď si klidně piju víno. Ale červený je lék a to na spoustu věcí, takže se vlastně nepočítá.;-)

1 0
možnosti
Foto

Cerveny se opravdu nepocita a navic Ty jsi jak proutek, takze muzes cokoli v neomezenem mnozstvi:)

1 0
možnosti
Foto

Sladké nápoje nepiju, nesladím, nesnáším fast food, kremrole a koblihy a stejně mám do ideální váhy fakt doooost daleko.

Vím, v čem je zakopaný pes: před chvílí jsem sežrala balíček buráků a vypila skleničku červenýho a jsem ve stresu, že už několik dní se pokouším dopsat seminárku z Labyrintu světa a ráje srdce a furt nic.

Jo a na tu rakvičku mne fakt nenalákáš, to by tedy byl už poslední hřebíček do rakve. Dneska už tak maximálně syrovou mrkev a sklenici vody. Ach jo!:-P

R^R^

2 0
možnosti
Foto

Vidis, buraky, to je taky dobra "droga." A s tou seminarkou to uz dneska neprehanej:)

1 0
možnosti
PK

..obcházím cukr medem a to nejvíce v čaji, bo jsem čajovej zelenej, i občas i když musím kávu, tak tam taky jde, ale do bábovky ho nedostanu a ani štrůdl s nim;-D nejde sladit...;-D

2 0
možnosti
Foto

Med je svela vec, ale kalorii ma asi stejne jako cukr:)

3 0
možnosti
Foto

R^no teda rakvičku bych si taky dala;-D

jinak daně by měly být zvýšeny výrobcům těch jedů, které do nás perou pod tlakem reklamy -nikotýn, alkohol, cukrovinky-ničí nám zdraví a ještě za to máme platit? Výrobci kteří na tom vydělávají by měly platit- a taky odškodné za zničené zdraví

1 0
možnosti
Foto

Libu, radši to neříkej dvakrát, nebo jim je zvýší a oni to pochopitelně promítnou do cen, takže to zase odneseme my spotřebitelé:-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,72
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.