Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

A co když to bude opačně? V přírodě jsou známy případy, samozřejmě u nižších živočichů, kdy se i ze samců stanou hemafroditi;-) Naštěstí se my, ani naši vnuci, ani jejich pravnuci a ani pravnuci těch pravnuků ani jedné z těch alternativ nedožijem. Však příroda dobře věděla, co dělá, když i u velmi jednoduchých organizmů a i rostlin ustoupila od dělení a zařídila sexuální reprodukci. Těch pár hemafroditů je jenom takový "šum", co dokazuje, že ani zdánlivě všemocné přírodě se ne všechno na 100% podaří;-)

1 0
možnosti
Foto

Dane, hermafridity neradno podceňovat. Viděl jsi někdy, jak se rozmnožuje třeba takový šnek, neboli hlemýžď zahradní? Má z toho dvojnásobný požitek, neboť si užívá jako samec a jako samice zároveň;-D

Ale teď vážně, příroda je skutečně moudrá a dobře vymyslela, jak to zařídit, abychom (nejen) my lidé coby její dětičky tak snadno nevyhynuli.:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Já nevím třeba kolektiv samé ženy, tak to je něco díky za každého chlapa naštěstí jsou ještě i někteří normální. A také jak se ta chlapská síla hodí, třeba v práci přim telení. Nebo doma, nevím kolik žen se umí postavit k cirkulárce a jiným takovým lahůdkám.....Díky za to, že je to jenom kdyby.....;-D

3 0
možnosti
Foto

No, Dani, snad nevyhyneme:-). Díky za nakouknutí:-)

1 0
možnosti
DT

Hezké. :-)R^ Život v páru je prostě lepší.

3 0
možnosti
Foto

Bezvýhradný souhlas. Díky za nakouknutí, Danko:-)

0 0
možnosti
JS

VR^

Já si snad založím chovnou stanici, aby nějací chlapi byli k mání až bude nejhůř ;-D

6 0
možnosti
Foto

polkni prasek:)) no neni nad poradnyho chlapa!!

1 0
možnosti
Foto

Tak presne na tenhe minicitat-prikaz jsem si pri psani vzpomnel:)

0 0
možnosti
Foto

Víš ty co, i přes ten sáhodlouhý seznam výhod světa bez mužů, něco by tomu přeci jen chybělo. Bylo by to asi jako hrníček bez ouška, dveře bez kliky, kafe bez kávy, pečivo bez mouky, Popelka bez prince... Třeba by to chvíli fungovalo, ale pak by začalo něco skřípat. A vůbec o čem by psaly Rosamundy Pilcherové, na co by se ženský v tý telce asi tak dívaly? Časem by z nich byly rozmrzelý protivný fúrie, i to nezvednutý prkýnko na WC by jim vadilo.

R^R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Krasne jsi to shrnula, Palvi:)))

1 0
možnosti
Foto

;-DTy si děláš legraci, ale chromozom Y se zmenšuje a muži tedy jednou nejspíš fakt zmizí... Bude to ovšem za tak dlouho, že nám to bude už jedno.:-)

3 0
možnosti
Foto

Tak vidis, Klari. Ale aspon budou mit holky dost casu "naucit" se to klonovani:)

1 0
možnosti
Foto

Doufám, že bych se toho nedožil;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.