Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je jako ve vlaku...když hned ráno příjde průvodčí s dobrou náladou...přenese ji na všechny ostatní z čehož se pak čerpá celý den...když přijde bročoun neni z čeho čerpat....svého času jezdil průvodčí, který v každém vagonu řekl vtip a pak se s náma smál na celé kolo...to se to dojíždělo do práce :-)

1 0
možnosti
Foto

Dovedu si to živě představit, Jaromíre:-)

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Dojížděla jsem napřed do školy a pak do práce celých 48 roků a je to přesně takhle. Teď už se v autobuse vyskytuji jen občas, ale jezdí ještě pár takových šoférů, který mě přivítají: "Jejda paninko, kde jste se nám schovávala - a kde máte klobouk?". To pak zahřeje na duši - od lidí, kteří vyjíždějí na linku ráno ve 4 a jezdí často až do večera do 8. Fůra přestávek - v létě jak ve skleníku, v zimě jak v mrazáku. Všechny je zdravím a Vám pane Pražáku děkuji za výstižný článek. :-)R^R^

2 0
možnosti
Foto

Díky za hezký komentář, paní Dano. Přeji pěkný den:-)

0 0
možnosti

D79a93v29i63d 93V98l60k

6. 1. 2018 19:52

A Babiš jim chtěl zase sebrat těch pár korun, co jim přidali.Teda dokud nedostal radu od svého PR oddělení,pak hned vycouval popopulista. Tobě a Kebulemu a JoudoviR^

1 0
možnosti
Foto

Dekuju za nas vsechny tri, Davide:)

0 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem ty kluky poznal zblízka jako auto-elektrikář v ČSAD. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Vidis, mel jsi to vsechno z prvni ruky:)

0 0
možnosti
Foto

Před pár dny psala jedna mladá řidička autobusu, jaké mají postihy když se zpozdí nebo odjjedou ze zastávky o maličko dříve. Dokonce když se lidi stěžujou, že se mračí ona tam napsala, že to vedení naštěstí neřeší, nebo nikdo za svůj ksicht nemůže. No opravdu jim nezávidím. A jak moc ji těší, když naopak dostane pochvalu, škoda, že za to ji premie nepřipíšou. No holt řidič těžký život má. Jednoho řidiče profíka mám doma. Ač jezdí hlavně po kopcích, tak je to o život, zvlášt tady v těch Valašských krpáloch.

1 0
možnosti
Foto

Jé, Dani, to jsem netusil, tak ho ode me moc pozdravujte. Diky, hezky den:)

1 0
možnosti
Foto

Zrovna včera jsme se o to bavili v práci... Slibujou 35 tisíc a nemaj lidi? Tam bude nějakej zádrhel. :-/ Z příměstských se mi vybaví "starej Konvalinka", protivnej tak, že přirovnání neexistuje. Byl v důchodovém věku už za mých SŠ let. A pak jeden, co v případě, že někdo neukázal legitku, vykládal o svých miliónech v bance a ještě za VŠ let mi bezostyšně tykal. Pak už si vybavím jen tváře bez příběhu. Jo a ještě jednu dobu jezdil náš soused, ale nebavilo ho to.

1 0
možnosti
Foto

Asi jsi mela smulu na lidi, Klari. Diky, hezky den:-)

1 0
možnosti

Každé ráno v duchu děkuju všem, kteří pro ostatní dělají cokoli - řídí autobusy, tramvaje..., vaří kávu, prodávají pečivo, zametají chodníky, čistí výhybky... všichni jsou mizerně placení, ale hodně z nich, se dokáže mile usmát:-)

5 0
možnosti
Foto

Mas pravdu, Jani, usmev ci podobne gesto znamena mnoho a dokaze cloveku zmenit den. Diky za komentar, uzij si sobotu:-)

1 0
možnosti

Tento článek, je již 3 na tematiku veřejné přepravy - vítám to, já (z bývalé branže). Společný jmenovatel - před a po r. 1989 - Nejsou řidiči, jejich mzda chabá. Obrovské přesčasy, pak v socialismu jako otrok - odpočinky nikdo nesledoval. Před revolucí, pak řidič i autoritou - dnes pracovník veřejných služeb. Kterýkoliv cestující, je jeho klient - on mu slouží, musí své ego upozadit, (školí se na to). Cestující - obrovská proměna k horšímu ! Jako by se skepse přenášela - tu hle, řidič na ráně ! Podobně v samotném provozu - neúcta ! Řidič má právo - námraza, kalamity - Jízdu odmítnout ! Já hrdinně klouzal, abych obsloužil - zpoždění. V zastávce jsem očekával uznání a vavřínový běnec ! Klasika - cestující významně poklepává na hodinky ! Kolega namrzlý kopec nesjel - dlouhý kloubový bus zatarasil cestu od příkopy - po příkopu. (Taky jsem zažil - šílený pocit bezmoci - bus plný lidí nejenom, že kopec nevyjede - noha na brzdě a on se sune dolů, lid doslova řičel hrůzou) !, Vyprošťovač nutný - Rozmrzelá paní říká - Je to hrozné - Bude postavena náhradní doprava ? (Kde kým, jak ? cesty nesjízdné). Pokritizovala poměry a bus opustila. Po 2 kroku se na chodníku natáhla jako zalomené štafle ... Příhod hora - Tvrdím, socio výzkumy nejsou nutné - Co se děje na cestách - odraz nálad. Dobrá pomůcka řidiče, bonmot - žert, i to pozdravení - osvědčený ventil. - Kdo tu práci nemá rád, nevydrží ... :-)

3 0
možnosti
Foto

R^Diky za pohled cloveka od fochu. Lide by si meli vazit prace, kteri pro ne delaji druzi, snazit se vzit do jejich problemu a ne je bezmyslenkovite kritizovat. Ale to bych toho asi chtel moc.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS