Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco věcného byste tam neměl?

4 0
možnosti
OK

O60t84a 57K51i23n50c

4. 8. 2017 20:57

Naprosto rozumně napsaný blog. R^ Ode mne karma.

9 0
možnosti
VV

souhlas a karma i ode mne.

5 0
možnosti
JR

Ono i ty skutečné i domnělé zákazy, příkazy a nařízení z EU jsou spíš uměle nafouknuta bublina, v normálním běžném životě mi nic z těchto věcí nijak nevadí a ani si jak je rok dlouhý na nějaké omezení kvůli nařízení nevzpomenu.

Častokrát navíc řeči o zákazech a omezeních jsou spíš dezinformace než realita.

A je velikou chybou čelních politiků i europoslanců, že nesdělují dostatečně důvody přijetí toho či onoho opatření a sami mluví o EU jako ONI místo MY.

My jsme Evropská unie. I my. Nejsou to nějací oni.

8 3
možnosti
AT

Bojujete proti bubákům, které jste si sám vytvořil. Já osobně neznám žádného zastánce czexitu, který by sliboval blahobyt a prosperitu po vystoupení z EU. "Tlak" na zrušení EU nařízení možná bude, nijak z toho nevyplývá, že ty rozumné budou zrušeny. Strašíte slabou korunou. Zajímavé, že spousta ekonomů tvrdí, že slabá měna je pro domácí ekonomiku výhodou. Je úžasné kolik eur dostáváme na dotacích. Víte, že přijde čas, kdy budeme naopak platit?

Uvědomte si, že dost lidí preferuje suverenitu před kusem žvance. A je ochotno se smířit dočasně s nižším hospodářským růstem za to, že se rozhodování přiblíží státní samosprávě.

5 3
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, jak dlouho by nám ta skutečná suverenita vydržela. Jinak slabá měna je vhodná pro exportéry, ne už pro importéry a spotřebitele. Takže každý chce něco jiného.

3 0
možnosti
VV

Pokud vim, tak ta "narizeni" z Bruselu jsou vlastne jen doporuceni. A co jsem si vsiml, jsou vesmes velice smyslna. Jen clovek, ktery nic nechape je muze zpochybnovat.

7 0
možnosti
JR

Žádnou smysluplnou perspektivu mimo EU nemáme.

Dělat z EU bubáky je uměle živená ruská propaganda, která samozřejmě cílí na rozpad EU. V bytostném ruském zájmu je rozložit EU.

6 2
možnosti
RJ

Nějak takhle podobně jako Vy, Honzo, varovali a strašili už před rozdělením ČSR všichni ti Pithartové a spol...

A nakonec to dopadlo výborně pro ČR i Slovensko, s ekonomikou to nic zlého neudělalo (naopak) a vztahy nikdy nebyli lepší...

Neboli, pokud zůstaneme nadále pevným členem NATO a posílíme i vztahy s USA, UK a Izraelem, tak bych odchod z EU jen přivítal.

3 2
možnosti
PK

Pro USA i Británii nejsme žádný větší objekt zájmu.

3 0
možnosti
Foto

Honzo, připomenul jsi mi jeden projev a uvedu zde jen jeho úryvek k zamyšlení a jiný pohled:" A nedejme se mýlit, naši politici se vůbecnezajímají o Islám, ale o petrolej a prodej obnošených zbraní. My jim tonemůžeme vytknout, neboť je sice máme za krátkozraké hlupáky, ale nesmíme topřiznat, protože jsme je zvolili. Navíc cítíme, že to jsou ti nejhodnějšíz nás, protože na slovo poslouchají jiné, kteří jim, sami bez tváře,odněkud nařizují. Tušíme, že odněkud, kde se hraje ruleta s fiktivnímipenězi, které ovšem někdy musí být podloženy naší prací, popřípadě životy".!!

Celý text je zde : http://www.apha.cz/nasimi-neprateli-jsme-my-sami

2 0
možnosti
Foto

Díky za nakouknutí a komentář, Pavle:-)

1 0
možnosti
JR

J87i90ř63í 63R30o31d

4. 8. 2017 20:15

Máte naprostou pravdu. Já osobně jsem šťastný, jak se k nám EU chová i přesto, jak dokážeme být nevděční... Přál bych si u nás slušnější a proevropskou vládu i parlament!

4 3
možnosti

Jeden větší nesmysl než druhý. U ekonomiky uvádíte jen nějakou frázi o "snech". Dotace jsou to nejhorší, co mohlo z EU naši ekonomiku potkat. U kurzu koruny argumentujete pouze lehkým poskočením libry, které je vzhledem k dočasné nejistotě zcela logické, ať se děje cokoli.

1 2
možnosti
Foto

Fajn, tak předveďte smysluplnější protiargumenty vy sám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,63
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.