Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také se mi nelíbí, že mi bude cizí člověk šmejdit ve sklepě. Nemám co skrývat, ale při představě, že budu třeba zrovna sama doma. Já to mám ještě dobré mám tu čtyřnohé strážce, ale co třeba staří lidé. Nebude toho zase někdo zneužívat? Ještě, že má m áma plynové topení a tím pádem nemusí nikoho pustit, ale.....

1 0
možnosti
Foto

To je další problém, Dani. Podobný jako s falešnými odečítači plynu a podobně, člověk musí být opatrný a když někdo takový přijde, nechat ho, aby ukázal průkaz. I když ani to nemusí stačit, staří lidé většinou hůř vidí a ten člověk jim může ukázat cokoli.

0 0
možnosti
EB

kotel máme plynový, zrevidovaný, takže mě kontroly nechávají klidnou, ale kdyby přece jen nějaký snaživý úředník zabloudil až na náš konec a přišel by takhle chviličku po mém příchodu z práce... jejda, jejda! zastihl by právě Luisičku, ležérně si cídící kožich a paničku, ječící cosi o Ženevské konvenci...naše holčička vždycky čeká, až panička dorazí a nezahrabává 8-o

1 0
možnosti
Foto

Luisička by mu ukázala, zač je toho loket:-)

1 0
možnosti

U nás doma se úředníci topí ve vaně.-)

1 0
možnosti
VV

Kdyz tady ctu nektere argumenty proti, pripomina mi to tak zvany vtip o rozdilu o mezi ceskym a nemeckym delnikovi. Oba dostanou zadano praci. Nemec se podiva na dokumentaci a zacne pracovat. Cech se podiva na dokumentaci a zacne premejslet proc to nejde udelat.

4 0
možnosti
Foto

Klasika - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

0 0
možnosti
Foto

Já moc nevěřím, že kontroly topenišť vymýtí plastové brikety. Nevidím důvod proč by najednou úřady měly konat, když doteď nekonaly. Není pravdou, že konat nemohly. V každé vsi, kde někdo topí svinstvem, všichni vědí kdo jím topí. Ale přece se všichni v obci kvůli tomu nerozhádají. Ale když někdo začne úředníky prudit a vyžadovat po nich nějakou smysluplnou práci, to si dovedu představit, že mu hned vlezou do baráku a dají mu to náležitě sežrat.

U nás třeba bylo nedýchatelno, jakmile se zatopilo ve školce a škole.

1 0
možnosti
Foto

Tak to by u vás musel úřad konat sám proti sobě. Dobrý paradox.

0 0
možnosti
OU
Foto

Taky znám pár takových "eko-teroristů", kterým pojem třídění nic neříká, šoupnou do kamen opravdu cokoliv, co je jim do sousedů? Ale nějak si nedovedu představit, že by si tihle lidé pustili přes práh nějaký kontrolory, aby se jim přehrabovali v popelu z kamen. Navíc, komu by se takováhle práce chtěla dělat?8-o

3 0
možnosti
Foto

Nu, Pavlí, nevím. Obávám se, že někteří by kontrolovali soukromí jiných moc rádi:-(

0 0
možnosti
LC

Jak řekl jediný odvážný ústavní soudce. Co přijde na řadu příště? A trochu mimo téma ... ono to je vůbec všechno kolem "topení" nějak mimo rozum. Jak může stát dotovat nákup kotlů na tuhá paliva (i když nebudou smrdět, určitě budou prášit) v místech/obcích, které jsou plně plynofikované? Bioplynové stanice, peletky ze slámy - morová rána pro zemědělství. Tyhle zvěrstva vymýšlí zelená lobby v Praze, která se starala tak maximálně o květináč na okně. A přidávání biosložky do PH, škoda mluvit.

4 0
možnosti
Foto

S tím souvisejí taky ty obrovské řepkové lány, urychlující erozi půdy, atd, atd, prostě děs.

0 0
možnosti
Foto

No, je to těžký. Osobně z blízkého okolí mám dlouholeté zkušenosti s čmoudem v kombinaci plast+hadry+ veškerý sajrajt i v létě, neboť ohřívali vodu. Když jsem se ozvala, změnili taktiku a topili v noci. Naštěstí jsou tito nájemníci pryč a nyní se tu topí ekologicky, vzduchotechnikou. Ale jen naše část, ostatní vesele čoudí do přírody vším, co mají po ruce. A nějaká nařízení jsou jim šumafuk, hlavně že mají na cigára atd...:-/

4 0
možnosti
Foto

Nojo, nebyt takovych, nemusely by byt ani ty kontroly:(

0 0
možnosti
Foto

A na ponožky si našlape ten kočkolit.;-D;-D Možná by onen udávající soused měl jít s kontrolorem, osobně se podívat, že topíš povoleným způsobem.:-)

Kdybys viděl, co dokázala babička nacpat do plotny. To se protáčely oči i mně, a že je to let...;-)

1 0
možnosti
Foto

No, to pamatuju u babičky taky. Třeba když se jí už úplně rozpadly bačkory, skončily v kamnech. Ale to tehdy ještě nebyla žádná umělotina, takže no problém. BTW - topím plynem, soused by ostrouhal:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,17
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.