Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Můj synovec se tím, žíví. Věnuje se i pěstování bylinek.Moc se o tom spolu nebavíme, ale když začínal, tak mi chtěl vyložit karty. Věděl o nás všechno, tak si to chtěl zkusit jestli to vyjde. Všechno souhlasilo akorát mi říká, teto nemáš problém s nohama? Neměla jsem. Tak prý dávej na sebe pozor. Za pár dní, jsem začala mít problémy s páteří a vystřelovalo mi to do nohy,později se zjistilo, že mám vyhřezlou plotýnku. Belhala jsem se rok, dodnes se to ozývá. Náhoda možná? Já vím ,že někdo ten dar má. Pár vteřin před smrtí svého otce viděl celého v bílém, umřel tragicky nikdo to nečekal. Hrozně ho trápilo, že tomu mohl nějak uzabránit.

3 0
možnosti
Foto

Dani, pokud má někdo opravdu dar a "vidí," pak je to něco, co se nedá jenom tak naučit. Jestliže synovec mezi takové lidi patří, tak je správné, že se tomu věnuje. My ostatní se s něčím takovým setkáme sotva párkrát za život a jenom zíráme:-)

3 0
možnosti
LI

To, co napsal předchozí diskutér jsem taky slyšela...

Teď nevím, měla ona dáma na rameni černou kočku? Četla jsem nějak roztržitě, z vedra a vichru, co tu máme, se mi vaří mozek.

Hezký víkend.

1 0
možnosti
Foto

Mela zrzaveho kocoura na stole. Diky, Ludmilo, hezky den:)

2 0
možnosti
PL

Rozhodně Vám (nebo Tobě???) bych to nepřál, ale někde jsem četl, že když člověk popisuje návštěvu u věštkyně, tak ona ho zakleje nebo něco mu provede.

1 0
možnosti
Foto

Pavle, my stari kocouri se jen tak nedame. A diky za to tykani:-)

2 0
možnosti
Foto

A nejlepší byl ten kocour, že?;-) Já na tohle moc nevěřím. Kdo má opravdu dar, se jím nechlubí a nesnaží se na něm vydělat...

1 0
možnosti
Foto

Tez si to myslim, Klari. Dcera mi dokonce rekla, ze kdyz jsem to podnikl s umyslem napsat o tom, nemohl jsem narazit na nic hlubokeho. Kocour byl fajn, snad se brzy zahoji:)

1 0
možnosti
Foto

Fajn. Člověk má zkusit ledacos. Ale nezapomeň, ze mám doma také " kristalovou kouli, vonne svíčky a nějaký temný sat by se také našel. A hlavne te tu ceka otevrena naruc. Jo a z psychologie také něco znám a fantasii mám bujnou. Stačí říct. Zn. "Zdarma", bi nevyuzij to.☺

3 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,95
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.