Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zrovna včera mě málem jeden šílenec na kole málem smetl-přiřítil se zezadu, takže jsem nic netušila, a prosvištěl tak blízko a tak rychle, že to se mnou leknutím málem seklo-být chabrus na srdce tak je po mně-takže nejen kuřáci ale i sportovci nás ohrožují;-D

1 0
možnosti
Foto

Připomněla jste mi větu z Harriota zvěrolékaře, když mu Tristan říkal: "Pořádné leknutí posiluje nervovou soustavu, letos nebudeš potřebovat dovolenou."

S humorem, Libuše, hlavně, že to dobře dopadlo:-)

0 0
možnosti
Foto

No cyklisti nemajú všade na ružiach ustlané. Ja síce nejazdím po centre Prahy, vyhľadám tiché miestečka v prírode. Zvonček mám len taký mizerný, keď oň zabrnknem, ani sama ho nepočujem:-) Ale zato sa spolieham na svoj hlas, ten mám zvučnejší ako zvonček:-)

1 0
možnosti
Foto

Janka, tak to děláš moc dobře, neboť silný hlas dokáže proniknout i skrze řvoucí sluchátka nebo si vynutit pozornost hluboce zamyšleného člověka:-)

1 0
možnosti
Foto

Jane, téma aktuální. Nicméně tramvajový zvonek na mém autě je neuvěřitelně spolehlivě fungující záležitost. Účinnost vyšší než u klaksonu, mnohdy obrovská sranda. Stojíš na červenou a vedle tebe tramvaj. Zazvoníš a vzápětí se vyřítí řidič tramvajové soupravy a naštvaně běží do druhého vozu, kdože mu tam vnikl do kabiny a zvoní. Úsměv, který mnohdy vykouzlím zvonkem na tvářích lidí a hlavně dětí je k nezaplacení. Pěkný den!

2 0
možnosti
Foto

R^Jsi dobrý šprýmař, Marceli:-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem chodec, cyklista, řidič. Moje celoživotní zásada je opatrnost, v době nedávné přibyla i ostražitost. Můj manžel tomu říká, že čtu provoz. Už mockrát se mi to vyplatilo a jak tak sleduji provoz kolem sebe, brzy se stane každodenní nutnosti.

2 0
možnosti
Foto

Trefné, Jani. Dřív stačilo číst provoz na silnicích a ulicích, dnes už to člověk musí dělat úplně všude:-)

0 0
možnosti
Foto

Hm, občas bych zvonek využila, ale zase člověk se lekne měla jsem takový klaksonek. Bee moje fenka má pocit, že cyklisti, jsou tady pro její zábavu. Takže se vyhýbáme místům kde jezdí. Zajímavé je, že na hlavní cestě ji nevadí, ale když jedou naší vyvházkovou trasou ráda by je s kola sundala. :-)

1 0
možnosti
Foto

Řeší to po svém. Ale ještě byste ji měla poradit, aby rozlišovala ty bezohledné od těch normálních, které by měla nechat na pokoji:-)

1 0
možnosti
Foto

V pražské části kde bydlím, sjednotili cestu pro pěší a cyklostezku. Udělali to stylem, že cyklostezku přidali prostě na chodník. Cesta je to pěkná. Směrem k hlavní křižovatce se pěkně svažuje... lze na ní dostáhnout velmi pěkné rychlosti, dal bych klidně i 50km/h.

Chybí mi na ní pouze pěkné jediné: retardery.!!

2 0
možnosti
Foto

Jo, určitě by se hodily. Tady u nás jich je celkem dost, ale tam jak jsem šel to ráno, není žádný.

0 0
možnosti
Foto

Dnes cyklista na kolejích před, po chvíli za tramvaji na kočičích hlavách, bez přilby a na uších obří sluchátka.Ze poslouchal muziku bylo zjevné. Hazard sám se sebou, s řidičem tramvaje, ktery by z pripadne nehody mel velke problemy nejen s policii kdyby se něco stalo a cestující v tramvaji o průšvihy nestojí. Kazdy jsme zranitelny.

1 0
možnosti
Foto

Nekteri si svou zranitelnost zjevne neuvedomuji:(

VV

0 0
možnosti
Foto

R^Je to tak, někdy jde fakt o život, ale Tys skončil poměrně dobře, není nad měkkou náruč;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, Jitko, to byla takova tajna utecha:)

1 0
možnosti
Foto

Určitě bych nestrkala všechny cyklisty do jednoho pytle, jsou i tací, co jezdí opatrně. Já osobně už mám zvonek několikátý (už jsem jich mnoho a mnoho urazila například při zavěšování kola do stojanu ve vlaku). Cyklozvonky mají tu dobrou vlastnost, že jen tak něžně cinknou, ale většinou nejsou moc slyšet. To snad jedině pořídit si rovnou klakson. Jenže to by zas mohlo kolemjdoucím způsobit infarkt.

Zkrátka, je to hlavně o ohleduplnosti, ať už jsme chodci a zabíráme v celé šíři cyklistickou stezku, cyklisti kteří sviští ulicemi jako kamikadze, řidiči kteří jsou zřejmě barvoslepi a profrčí přes přechod na červenou, atd. atd.

Pěkný článek, ale trochu mám problém s takovýmto zevšeobecňováním.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Pavli, verim, ze jsi ohleduplna. O zevseobecneni jsem se v zadnem pripade nesnazil, mrzi me, ze jsi to tak pochopila. Spis jsem to chtel zjemni tim PS-kem:)

0 0
možnosti

Nemám. Zvonky i kopretiny jsem už odevzdal a ty bys to měl udělat také! .-))

1 0
možnosti
Foto

Michale, fakt je, ze na kytky si moc nepotrpim, ale obcas je rad fotim:)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2125
  • Celková karma 31,12
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.