Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Julišák ode mě přebírá stresy, a pak se z toho drbe. A vysvětluj pořád dokola, že nemá blechy ani žádnou nemoc...;-)

Máminy kočky se v době krmení už předem shromažďují u špajzu, kde jsou zásoby konzerviček. Cliff zase pozná, že se mamka chystá pryč, a zaleze do postele. Přitom Karynka v téhle situaci skákala u dveří a brečela.

2 0
možnosti
Foto

No vidíš. Něco z toho by se asi dalo vysvětlit stále stejnou dobou krmení a tudíž reflexem nebo stejnými lidskými činnosti před odchodem. Ale ty stresy, tam už je to s jednoduchým vysvětlením na pováženou. Každopádně by ses v rámci zlepšení Julišákova zdravotního stavu měla nad své stresy povznést:-)

Všimla sis, jak jsme se dneska tématicky doplnili?;-)

2 0
možnosti
JA

Dobrý den pane Pražáku, dobrý článek R^. Já myslím, že i nám, lidem, zůstaly takové schopnosti, jen je vědomě i nevědomky potlačujeme. Prostě si to většina lidí nechce vůbec připustit, že se něco takového děje. Čím je člověk blíž přírodě, čím víc dokáže setřást ten nános takzvané "civilizace", tím snáz tyto neobyčejnosti přijímá.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý večer a díky za komentář. Nějaké zbytky těch schopností určitě máme, protože skoro každý prožije aspoň několikrát za život situaci, kterou si nedokáže vysvětlit "přirozeným" způsobem. Člověk, který těmto věcem zásadně nevěří, si to zdůvodní šálením smyslů nebo náhodou, někdy i dost krkolomnou. Ostatní to přesvědčí o skutečnosti takového vjemu. Věřím, že kdyby člověka tolik nehonil dnešní uspěchaný způsob života a měl by víc prostoru se tomu věnovat, dokázal by se lecčemu z toho postupně naučit.:-)

2 0
možnosti
PK

Zrovna dneska jsem byl s Garym (border kolie) na agilitách a zustval bud v tunelu ,nebo se šel schovat do budky na nářadí,což nikdy nedělal, no a za pár minut hřmělo,,,ale předtím to tak nevypadalo....

4 0
možnosti
Foto

Tak to je presne ono:).

1 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.