Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Znám;-) Ovšem za ,,paranormal. schopnosti bych to nepovažoval. Mají tak od přírody dáno. Liší se ,,kus od kusu", asi i dle podmínek, ve kterých u svejch člověků žijí (od ,,gaučovejch, resp. vykastrovaných:-/, až po ty ,,svobodné");-)

1 0
možnosti
Foto

"Paranormalni" je vyraz, kterym to oznacujeme my lide. Myslim, ze jdo o neco zcela prirozeneho, jenom to nase soucasna veda neni schopna popsat a pojmout.

1 0
možnosti

Bylo zaznamenáno dost případů, kdy např. pes vycítil u člověka přicházející epileptický záchvat, nebo diabetické koma.Zvířata mají mnohem citlivější a ostřejší smysly, a třeba i z drobné změny pachu poznají, že něco není v pořádku.

2 0
možnosti
Foto

To ano, mnohdy je to zavadejici a clovek nepozna, zda zvire reaguje ne neco, co mu napovedi jeho "normalni" smysly nebo neco, co my nezname:)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, zásadně nesouhlasím. Kočina mě pronásleduje do kuchyně, kdykoliv tam zamířím. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Ivko, Kocina vi svoje, vzdyt uz u Tebe prozila svuj minuly zivot:)

0 0
možnosti
Foto

Mohu potvrdit.

Jsem nepravidelným "krmičem" našich "koček zahradních" (resp. jsem jejich člověk).

Pravidelně se mně stává, že pokud jdu na zahradu za jiným účelem, tak kočky absolutně nezajímám. Pokud však jen pomyslím na to, že bych jim měl dát něco k snědku, tak se již předem začnou motat u prosklených dveří a hypnotizovat je ve smyslu "kde to sakra vázne!" :-)

Už mockrát jsem si říkal - jak to mohou vědět?!! 8-o

2 0
možnosti
Foto

Proste nejak vedi a my nechapeme:)

0 0
možnosti
Foto

No, na samostatný pořad typu Předpověď počasí nebo Hovoří, pardon Mňouká léčitel by to asi nebylo, ale kočičí instinkty tady prostě jsou a jenom my lidé je neumíme přečíst. Čteme jinak a mluvíme jinak. Lidské instinkty (prvosignální soustava) jsou čast velmi omezeny, zejména u civilizačních národů. Zvířata a nejen kočky mají zase své dorozumívací a instinktivní prostředky.

O to víc ty naše chlupaté čtyřnohé potvory všeho druhu milujeme. V

Mimochodem, pokud to nevíte Česká televize pro změnu do nového pořadu hledá majitele s problematickými zvířady - pravě že psy a kočkami.

1 0
možnosti
Foto

Nu, nase kocky si mozna obcas mysli, ze by potrebovaly porad pro problematicke panicky:)

1 0
možnosti
Foto

U naší Zrzky, když byla mladší, jsem opakovaně pozoroval toto. Kočka spí, najednou se prudce zvedne a jde se posadit ke dveřím bytu. Přibližně po pěti minutách je slyšet zarachocení klíčů u dveří do domu v přízemí (bydlíme v 1. patře ). Zrzka stále sedí u dveří až do chvíle, kdy moje žena odemyká konečně i dveře do bytu. Upozorňuji, že právě těch pět minut trvá cesta ulicemi od stanice tramvaje.

4 0
možnosti
Foto

Krasny priklad, diky:)

0 0
možnosti
Foto

U nás je to napůl telepatie a napůl inteligence. Kočka Jenda manželovi pošlapuje po pravém boku (nemocna jatra), sousedce na podbřišku (vajecniky) a se mnou se zapojuje aktivně do spinálních cviků, až je to komické. Vchazim-li do koupelny, okamžitě si utíká kontrolovat plnost misek a čistotu toalety, neboť to je pro ni signál, že buď odcházím do práce, nebo spat. Neodpovida-li něco jejím představám, sedne si před koupelnu a jakmile otevřu dveře, tlačí mě tělem i mnoukanim tam, kde je zapotřebí cokoliv napravit.

2 0
možnosti
Foto

Na rozpoznani a lecbu bolavych mist byla mistrem Linda, vzdy dokazala spravne odhadnout a zahrivat. Ti soucasni jsou na to asi jeste moc mladi, stale spolu dovadeji a na "praci" maji jeste cas.

Krasny den, Jani:).

1 0
možnosti
HM

Zvířata všeobecně mají mnohem lepší instinkt než my lidé, proto třeba ptáci nezpívají při zatmění slunce, zvířata utečou když se blíží tsunami..Jinak mám doma psa a kočku a podezřívám je, že umí hodiny..Z práce chodím v určitý čas, kdy obě běží do předsíně a čekají mě.. Běda mi, když se změní čas, to na mě koukají stylem:"Ty už seš tady"nebo naopak:"kde seš takovou dobu.."

3 0
možnosti
Foto

Rozka se Santikem se ridi spis podle delky dne. V tomto obdobi to ve vsedni den jeste jde, vstavame pred pul sestou, tak to do te doby nejak vydrzi. O vikendu je to horsi, dnes me vytahli uz o pul sedme.

Diky za komentar, Hani, hezkou sobotu:).

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že v lecčems ano:-)

0 0
možnosti
Foto

Přeji slušné víkendové počasí!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Nu, Horste, to já Tobě každopádně také:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,92
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.