Diskuse

Znásilněná

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V životě se může stát spousta hnusných věcí, ale i když se člověk cítí naprosto ztraceně a beznadějně, rozhodnutí nevzdat to, je vždycky to správné. Nemusí být vždycky jen zle, každý tunel má svůj konec...V:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, Pavli, vzdycky je treba bojovat. Diky, hezky den:)

0 0
možnosti
Foto

hruza, Jene ;-(

popravde jsem si po precteni titulku myslel, ze to bude něco pěkného usmevneho o bastardich kocickach a pejscích a ono ne...

hele, Jene, ja jsem jednou v mladicke pyse a neznaje světa behu mel takovou soukromou přednášku o tom jak si ty holky za to tak trochu muzou samy a bla, bla a ze stejne, copak je trocha sexu proti jinym hruznym cinum lidstva a tak a ona naslouchajici mi potom moc "pekne" vypravela, jak ji patnáctiletou tri drzeli ve sklepe cele odpoledne az do vecera pro svoje poteseni a jak se citila tehdy a az dosud a ja se mohl ještě další dva roky - co jsme spolu byli- snazit pochopit, co to vlastne je... je to proste hruza, jak jsem napsal na zacatku aq stejne to nikdy opravdu asi nepochopim...

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, Honzo, tohle my chlapi nikdy uplne nepochopime. A promin, ze jsem Te zklamal v tematu, priste to treba zase trochu odlehcim.

0 0
možnosti
DP

R^R^R^Na slova se teď nějak nezmůžu, jsme tady u nás všichni trochu v šoku, po tom, co se tu dnes odpoledne stalo, tak alespoň tři palce, za jak smutnou tak zároveň i krásnou povídku.

1 0
možnosti
Foto

Dane, díky, je mi to líto a držím palce, ať už je klid.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,93
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.