Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Slogan, Šimka - Grosmana - Nechci slevu zadarmo , následně, Šetřit se musí - nechť to stojí cokoliv !, nás doprovází stále ... Samostatnou kapitolou je stav našich dálnic, (nestaví se). Komunisté měli zvláštní zálibu, vést tok hlavní dopravy centry měst - odstraňování obchvaty - nedaří se ! Stát vydává mega prostředky na kotlíkové dotace - zlepší se ovzduší - výdaj jednou rukou. Např. v Sm kraji není schopen dodělat kousek Rudné - tedy kolony jedou centrem města - šetří se rukou druhou ... Podobně např. obchvat FM s nástupem automobilky Nošovice, (není dodnes). Není vše špatné, Stát, zase prachy má - nestaví - zase nemá papíry ! Zase má přebytek rozpočtu ! My zase nemáme Stavební zákon, ale budeme mít elektromobily ! Kompetence 7 ministerstev nejde dohromady - paradoxů - hromady !

To nám ovšem nezabraňuje - Dávat Stát do pořádku + Nepochybně bude lípe ! ..:-)

2 0
možnosti
LA

Dobrý článek, díky. Ještě podtrhněme, že je výroba solárních panelů těžce neekologická vzhledem k látkám, které se k výrobě používají (třeba tellur), stejně tak jejich následná recyklace. Co vím, tak zejména Čína to pěkně schytává zamořením díky tomuto "ekologickému zázraku".

6 0
možnosti
Foto

Ono to vlastne uz zacalo s vyrobou a prosazovanim "ekologickych" svitidel. Bylo by zajimave zjistit, jak jejich vyroba a likvidace zatezuje zivotni prostredi.

3 0
možnosti
Foto

J24a41n 25A45n25d37r40l65e

25. 3. 2017 0:18

Jene, ja bych kolikrat navrhoval jen zpatecnicky henten selsky rozum... například je dotovany solarni panel vyrobeny (ekologicky?) v Cine a privezeny sem přes pul světa a namontovany na jizni svah v posumavi, kde dalších x-let okolo nej budou strikat chemii aby tam nerostla trava a nerusila usili solárních baronu a pak nakonec za onech x let ty panely skonci na nejblizsi posumavske skladce nahromade, anebo doufáme, ze nam je cinane vezmou zpet k recyklaci?... no je to cele eko? ja si to nemyslim. A hlavne si nemyslim, ze by to bez tech silenejch dotaci bylo kdy vůbec i ekono! Proste platíme další tunel, ne první a jak to tak vypada, urcite i ne poslední...

tobe R^

7 0
možnosti
Foto

Selsky rozum, Honzo, ten bychom potrebovali ze vseho nejvic. Skoda, ze se kamsi vytraci.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, tedy myslím, budoucnost mají zemljanky. Milý autore R^R^

1 0
možnosti
Foto

A vukol nich budou stat pahyly stromu znicenych kurovcem:(

0 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,72
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.