Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravdu má, Pražák! Víc jak 15 let jsme strávili v panelové komunistické králíkárně v malém krkonošském městečku, kam jsem se po studiích s novomanželkou přestěhovali. Prvních pár let dobrý, nejrůznější pazvuky se ozývaly spíše skrze stoupací šachtu ze záchodů, zejména pak, hnaly-li se šrapnely novodurovou stoupačkou z vyšších pater. A to jsme byli ve čtvrtém a nad námi už jen dvě partaje, ale co museli zažívat sousedé v přízemí, to si nedovedu ani představit... Strach se k záchodu vůbec přiblížit... Ale k sexu. Jak už to bývá, po pár letech jsme z "idylického" až italského soužití mladých nájemníků snadno odposlechli, kde se "co děje". A tak se krize za krizí logicky proměnili u sousedů v rozvod a začalo peklo. K opuštěné rozvedené mladé paní začal docházet obecní erotoman, pojišťovací agent Václav H. Ne, prezident to nebyl, shoda iniciálů čistě náhodná. Ač jméno by sedělo. Ale já vám povím, co ten chlap dělal ještě přede dveřma, když ho JP nechtěla o půlnoci pustit do bytu... Nářky, pláč, ponížení škemrání přecházející v fantaskní erotické přísliby až po romantická vyznání té nejhlubší lásky. Když sousedku strhl příslib vášně a nabídka kvalitního sexu a otevřela, dostala komedie del arte další šťávu. Sex býval dlouhý, pro nás posluchače posléze brzy nudný a plný obav o zdraví a posléze život VH. Jak ten chlapík Vám u toho neříkal, vykřikoval a sténal... Mnohdy už jsem měl telefon v ruce (pevnou linku, mobily byly velmi vzácné a vážily přes 20kg!), že zavolám záchranku a policii, protože ta JP jedna nevděčnice musí toho VH neskutečně trápit, týrat a beztak ohrožovat na životě... Jo, to byly divoké panelákové noce...

3 0
možnosti
Foto

To jste mi připomněl jeden vousatý: "Marina, otvor." "Neotvorím." "No tak, Marina, otvor." "Neotvorím." "Marina, kebysi vedela, čím klopkám, určitě bys otvorila." (Omlouvám se za špatnou slovenštinu):-)

4 0
možnosti
Foto

No jo, copak hlasitý sex, ale až jednou bude vydán regulační edikt, že se smí třeba jen 2x týdně a to jen s vlastní ženou...;-D

6 0
možnosti
Foto

A co teprve nařízení, že povinně každý třetí čtvrtek s cizí ženou, která nemá partnera, v rámci rovných práv? Taková sexuální inkluze???8-o

3 0
možnosti
DV

D75a32v50i65d 22V22l55k

7. 1. 2017 7:09

Mě hlasitý sex od sousedů vždy inspiroval k hlasitému sexu,kdežto kuřáci mne jen otravují a normální je sexovat a nekouřit cigarety ve společnosti nekuřáků.

4 1
možnosti
Foto

Mám pocit ze když Jane vše postavis na možnosti dohody mezi kuřáky a nekuraky, tak jedni zajdou na ubyte. Schválně, kteří to budou?

1 0
možnosti
Foto

Marceli, v duchu dnešní doby je to jasné;-)

0 0
možnosti
MB

.. Je snadno vypozorovatelné, že lidstvo neustále doprovází chuť normalizace. Z různých důvodů se vytvoří doktrina, která se pak prosazuje. Podob mnoho, od rekatolizace - po režim do r. 1989. Žijeme v nové éře přidělování blaha ! Prolamuje se soukromí, investice do živnostnění ap. Zákazem kouření je vytvářen dojem, že matka s dítětem zcela opustila park s pískovištěm - žije výhradně v hospodě ... Vlastní rozum - právo volby neexistuje - Stát ví všechno ! ... Obsah plakátu z 50 let - opět aktuální ! "Pracuj - myslí za tebe strana" ! Asi každý zná kapelu - Pink Floyd. Doporučuji shlédnout vynikající klip - Another Brick In The Wall. Perfektní, děti ve škole nátlakovány autoritou. Ten vstup do masomlýnku - jímavý symbol doby ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Floydy mám rád, jsou to jedni z mých oblíbených.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jééééje, Honzo, takovou životní etapu jsem měla...naštěstí jsme byli mladí a měli jsme z toho legraci a nebylo to přímo za zdí. Dneska bych takovým divochům už asi nedělala křídou čárky na dveře a nepsala čas, kdy k nim přišlo "to" (to jsme tak soutěžili ve vchodě), ale odstěhovala se. Ostatně, i tenkrát jsme se odstěhovali...

A jinak souhlas. Zákazy jsou špatně. Navíc deformují lidskou ochotu chovat se jako lidé. Přestáváme se chovat slušně a ohleduplně, chováme se "nezakázaně". To není ono.

7 0
možnosti
Foto

Jani, to jste mi připomněla vtip, jak si dva dělali čárky na futro. Koncem noci se nemohli shodnout, ona tvrdila 18 a on 19. Tak se dohodli "nebudeme se hádat, smažeme to a jedeme znovu."

1 0
možnosti
LI

Co dodat... Možná, že nás někdo z EU;-) nebo některý náš zákonodárce ;-)ještě překvapí.

2 0
možnosti
Foto

Ludmilo, kéž by to překvapení bylo opačné, než jakých se obvykle dočkáme:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, předkové pana Josefa Hummela pochází z Německa. Příbram bylo město, kam přešli dělat do hornictví, a jak víš, horník má tvrdou práci, z toho pramení, že někteří se tak chovají i po vyfárání. Pohladit zvíře je většinou pod jejich úrověň. Pro Tebe R^ protože jsi to popsal dobře!!

3 0
možnosti
MK

No toto. Doufám, že jméno Milena je čistě náhodné ;-D ještě že nebydlime v paneláku :-P

3 0
možnosti
Foto

Mileno, máte krásné jméno. Shoda s tím v článku je jen náhodná:-)

1 0
možnosti
JH

takže kočičí vědátor píše kočičím mozečkem o zákazu kouření při sexu

0 6
možnosti
Foto

Troufl byste si mě urážet i z očí do očí, Josefe?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,48
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.