Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)Honzo, prosím Tě, nezamýšlím k tomuto tématu uspořádat světový seminář? Jak vidíš, zájem je obrovský. Možná by přijel i Dalajláma...8-o

1 0
možnosti

překlep, pardon....nezamýšlíš...

1 0
možnosti
EK

Vlastník hospody nesmí rozhodnout, zda se u něj může kouřit. Ale když někomu pronajmete byt, tak mu kouření nebo chov domácích zvířat nemůžete zakázat, i kdyby jste to měli ve smlouvě výslovně napsáno.

3 0
možnosti
JH

J20a97n 94H31l22e90d65í69k

10. 12. 2016 16:42

přelidněnou Zeměkouli bude nutné vést tvrdě totalitním režimem, jinak se lidé pozabíjejí sami mezi sebou. Současná krize na několika místech je takovou krvavou předehrou a jak vidíme, žádný velký a silný stát, jako Rusko, Německo, USA si absolutně neví rady, problémy se pouze odkládají, ty narostou do obří velikosti a nějaký maršál==opilec v zoufalství červený knoflík zmáčkne. Ekonomickou krizi rozpoutaly čínské nákupy všech dosažitelných fabrik, ve kterých výrobu utlumí, nebo zruší a celá populace dostane buď zboží z Číny nebo vůbec nic. A Sobotka se intenzivně snaží, co nejvíce Číňanům rychle prodat, protože naletěl na orientální lest, že prý Číňané budou investovat, což je odborníkům k smíchu. Po prodeji---není návratu.

0 0
možnosti
PM

Autor je kvalitní demagog.

2 5
možnosti
Foto

J57a42n 24P87r68a53ž14á32k

10. 12. 2016 16:24

Proč? Nutí vás někdo do těch zakouřených hospod lézt?

2 1
možnosti
PK

Přiznám se, že jsem úplně nepochopil smysl příspěvku... ale je pravda, že zákaz kouření v hospodách (myslím opravdu hospody a ne slušné restaurace), je zásah vedle. Ale i přes tento omyl jsou kuřáci stále legislativně chráněni více, než je zdrávo. Zkuste se třeba bránit bezohledným kuřáckým sousedům. Nemáte šanci a ještě vypadáte jako vyvrhel. Nejúčinnější způsob obrany - fyzická eliminace agresora - stále ještě není posuzován jako nutná obrana. A pokud se pokoušíte použít právně přípustnou cestu, není to o nic lepší - každý právník se kroutí jako had a já jsem zatím nenarazil na případ úspěšné obrany. Takže z toho plyne můj názor, že kuřáci patří mezi zvlášť chráněné druhy. Přitom pravidlo je jednoduché - zamezit kouření tam, kde může omezovat a ohrožovat okolí... což asi nemusí být hospoda, ale může to být naopak kuřákův vlastní byt - třeba v paneláku. Když už ti lidé sami nemají tolik slušnosti, aby pochopili, že svým smradem otravují okolí, tak co s nimi. Svoboda je sice svoboda, ale nesmí se zaměňovat se závislostí. Pokud vedle sebe postavím právo na kouření a právo na dýchání čistého vzduchu, je zcela snadné určit prioritu.

2 1
možnosti
Foto

J83a39n 77P37r64a21ž37á37k

10. 12. 2016 16:22

Když budete dělat na směny a ve dne potřebovat spát, tak vás též nic neochrání před řvoucí televizí u sousedů v pravé poledne. Podobných příkladů by se dalo najít sousta, takže žádný zákon nenahradí schopnost lidí domluvit se mezi sebou a být ohleduplní. Například, zítra dopoledne spíš, protože jdeš na odpolední, tak já budu potichu. Nebo vadí ti, že ti leze můj kouř do bytu, dobře, budu chodit kouřit ven. Nic z toho oficiální zákazy nevyřeší.

4 1
možnosti
VS

Sladkostmi a alkoholem si ničím své vlastní zdraví ale kouřením všem okolo.

0 0
možnosti
DB

ale ale pro blaho národa si vymyslel zákony již i Mojžíš..před 2000 lety a stejně to spousty jedinců ani po dvou tisíci letech nezvládají...tak co chcete....jak jinak na lidi, když se za dva tisíce let nenaučí ani deset zákonů...........???????

až mi toto vysvětlíte můžeme se bavit dál...

1 0
možnosti
Foto

Čím hloupější člověk, tím více předpisů a pravidel ke svému žití potřebuje.

6 0
možnosti
JC

Nikdo jste nepochopil, jaký je rozdíl, mezi tím, když někomu čmoudíte do ksichtu a tím, když si dáte kilo bůčku a přikusujete klobásu. Ale nevadí, hlavně, že jsme se "zasmáli" .... Omlouvam se autorovi původního textu a který jsem trochu upravil...

0 0
možnosti
SJ

Nebezpečné je všechno (aspoň někdy, někde, nebo pro někoho) - proto je třeba regulovat naprosto všechno. To od státu vyžaduje zákazy, příkazy, sankce a aktivizaci oznamovačů (někdo používá politicky nekorektní slovo: udavač - i to však bude brzy zakázané);-)

3 0
možnosti
KT

Moje řeč, jen nemohu přijít na to jak je možné, že bez toho všudypřítomného dohledu a s poměrně jednoduchými pravidly lidstvo přežilo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,72
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.