Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, bohužel máte pravdu. Ono to bývá občas komicko tragické. Já zrovna včera po shlédnutí jízdy jistého olympijského auta s pražskou SPZ , jedoucí předepsanou rychlosí ve městě, navíc možná netuše ža za 20 m za zatáčkou již neprojede volal MP s upozorněním, že mi na té uzavřené silnici nesedí řádné vyznačení zíkazu vjezdu a že si tam někdo rozbije ...... Odpověd mě dostala, že to je věc stavbařů, at jim to řeknu. No a mezi námi blogaři, poděkoval jsem s tím, že to dám do novin. No byl jsem ujištěn, že tam pošle hlídku a hle ráno tam ta značka byla. A tak to je se vším. Nejideálnější je, že někde to umí někde ne. Třeba férzování vozovky, někdo umí udělat pravidelný sjezd a většina tam vykope zub. Co si budeme povídat i jízda krokem tomu autu nedělá dobře.

0 0
možnosti
Foto

Je to holt v lidech, Pavle. O silničářích a "pomahačích a chráničích" to platí též:-)

1 0
možnosti
Foto

;-DZrovna jsem si vzpomněla na jeden vtip, jak v rádiu hlásí, že ten jeden dělník na D1 zrovna pracuje.:-) Osobně mi vadí také :-) uzavírky na trase Praha-Písek. Zejména v neděli odpoledne to dost natáhne cestu.:-/

0 0
možnosti
Foto

:-)Taky jste mi připomněla jeden starý vtip. Ptá se babička autobusáka: "Jedete na Písek?" A on: "Ale kdepak, babí, na naftu.":-)

1 0
možnosti

...R^...nová značka....ta mám rád...např. konec kruhového objezdu....;-)

0 0
možnosti
Foto

Vymyslete ji, určitě pobaví a některé třeba i poučí:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS