Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím doslova. Kočky jsou léčitelky duše...

1 0
možnosti
Foto

Mohu jen potvrdit:-)

1 0
možnosti

Píšete o jiné kočce než u jaké s manželem bydlíme už 11 let my. Vstává se podle ní, budík je k ničemu.V tento čas to znamená asi v 4.30. Kdykoliv mi přijde do postele očichat obličej, a škrábáním po obnažené části těla se dožaduje pohlazení.Spí jedině v nohách, přece se nepřitulí o obyčejnému člověku.:-)  Některé ženy v polospánku kojí, já škrábu kočku nad ocasem. Celý dům je průchoďák, nebudu riskovat seškrábanou dýhu ze dveří. Používám toaletu jedině za přítomnosti kočky. Z lidského jídla ji zajímá naštěstí jen namazané pečivo s máslem, medem nebo paštikou a jakékoliv syrové maso. Dlouho jsem netušila, že kočky jsou natahovací :-) až na pracovní desku.

Ale i tak jsem ráda, že ji máme. Když konečně uvelebí svých 6 kilo na mém klíně, odpustím jí broušení drápů o má kolena, protože hlazení kočičí srsti je relax.

3 0
možnosti
Foto

Každá kočka je hrdou individuální osobností, a tak ne vše popsané v článku musí vždy stoprocentně platit. Nejdůležitější je však to, co jste uvedla v poslední větě a nazvala relaxem - v tom spočívá její přínos pro Vás a pro vaši rodinu:-)

3 0
možnosti
Foto

karma Vám i všem kočkám na světě, bez rozdílu velikosti:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za sebe a za všechny kočky:-)

0 0
možnosti

Mám ráda Vaše psaní a kočky ještě víc V

1 0
možnosti

Do mého domova by kočka pohodu nevnesla. Jen by mi přivodila astmatický záchvat.... Závidím těm kteří toto vznešené zvíře můžou doma chovat;-(

0 0
možnosti
Foto

Takovou kočku jsme si chtěli pořídit, ale Ježíšek nám, zdá se, místo kočky donesl pumu. :-) O mazlení nestojí, na gauč vleze jen tehdy, když na něm nesedí žádný člen domácnosti. Lidské jídlo by nevzal do huby, zato mi domů pravidelně nosí myši, ptáky, žáby a hady... Návštěvy kouše z principu, mne tehdy, když mu nedám nažrat ve stejné vteřině, v níž si o to řekl...

Ale i tak ho máme rádi, kocoura jednoho!

6 0
možnosti
Foto

Mate akcniho divocha, ktery se stara o to, abyste se doma nenudili. Sve ulovky vam nosi za odmenu, ze ho kmite, chce se podilet na zasobovani domacnosti jidlem:-)

3 0
možnosti

Pohodu. Pohodu a toxoplazmózu.

1 2
možnosti
Foto

Ta je nebezpečná pro těhotné ženy, pokud se s ní setkají v tomto období poprvé v životě a nemají ještě vytvořené protilátky. Proto asi není nejlepší pořizovat si kočku v těhotenství. Snad to říkám správně, nejsem doktor.:-)

1 0
možnosti

Kočky jsou úžasné! Rodiče mají od neděle-nebo má ono je? nové koťátko,bílé s mourovaným ocáskem.Nejstarší dcera teď domů jezdí přes Malešice;-Dpomazlí,pohraje si s Tygrem a teprve pak spokojeně jede domů.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS