Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Opomíjená část ženského těla

Hluboké oči, ze kterých vyvěrá romantický, případně rozpustilý pohled. Usměvavá nebo, když máte štěstí, roztoužená ústa. Plavé, havraní, hnědé, ohnivě rusé či stříbrošedé vlasy, v nichž tančí odlesky slunečních paprsků.  

Lepá šíje, vyzívající mužská ústa k zulíbání. Ňadra plná, drobná, pevná nebo povislá, všechna bez rozdílu toužící po někdy jemném, jindy důraznějším laskání mužskými prsty a dlaněmi. Mám pokračovat dál dolů přes břicho, kolem boků stále níž, tam se na chvíli zastavit u rozkošných nehtíků na prstech u nohou, poté se obrátit zpět vzhůru přes lýtka a stehna až do nepopsatelně nádherného a k zešílení vytouženého ženského klína? Raději ne, pánové, nebo by se nám při té představě mohlo obrátit vzhůru i něco docela jiného než jen naše pomyslná pouť krajinou ženského těla.

Ať tak či tak, na jednu část ženského těla jsem naprosto neprávem zapomněl. Musím se kajícně přiznat, že jsem ji měl po většinu svého prostopášného života tendenci opomíjet a až teprve dnešní dny mi otevřely oči.

Pánové, všimli jste si někdy ženských uší?

Věnovali jste jim takovou pozornost, jakou si zaslouží?

Nemyslím jen šeptání vábivých slůvek, za pomocí kterých jste se snažili získat přízeň nebo dokonce ten vytoužený klín jejich majitelky.

Všimli jste si, jak jsou jemně průsvitná a krásně tvarovaná? Někdy menší, jindy výraznější, oblá nebo protáhlá a jakoby nástrojem mistra řezbáře vykrojená? Vyzývající k sevření lalůčku mezi rty a k polibkům?

Mě teda na ty uši přivedlo až současné nošení roušek. Jsou za ně pěkně zaháknuté a pokud má dáma krátké vlasy nebo nahoře sepnuté do ohonu, tak nádherně vyniknou. Můžeme je obdivovat na ulici, v práci, v tramvaji, prostě kde se nám zlíbí a kde natrefíme na takové, které nám padnou do oka. Klidně i doma, stačí poprosit svou partnerku, aby si kvůli zvýraznění krásy svých uší vzala roušku, i když zrovna nemusí a ona to pro nás určitě ráda udělá. Zejména pokud budeme její uši náležitě obdivovat, líbat na lalůčcích (pozor, nezničit náušnice). A třeba i maličko šimrat jazykem dovnitř, neb pro leckterou dámu mohou být rozličné jazýčkové hry smyslně vzrušující.

Leč dosti teorie, teď se vám svěřím s jedním včerejším zážitkem. Potkal jsem ji na chodbě v práci, dámu, kterou dávno znám a v níž jsem až doteďka pohříchu neobjevil její celou krásu. Není mi omluvou ani to, že ji vídám zřídka a už vůbec ne to, že jest bytostí plaše skromnou a šedě nenápadnou.

Včera kráčela proti mně, v rukou nesla složku jakýchsi úředních papírů, v očích měla zamyšlený pohled a zřejmě si mě ani nevšimla. Zato já si všiml jejích uší, nepřehlédnutelně odtažených od hlavy gumičkami od roušky a nepopsatelně nádherně prozářených šikmými paprsky ranního slunce, dopadajícími na ně zezadu z blízkého okna.

Hra drobných červených žilek, vyniknuvších v onom světle, protkávajících její boltce jako koryta potůčků a říček v nějaké vysněné krajině nadzemských rájů.

Zákruty strmých horských hřebenů, střídajících se s pozvolnými protáhlými údolími, ve kterých by mohl dny a týdny bloudit poutník, žíznící aspoň po náznaku úsměvu nositelky těch uší.

Radši ani zde nebudu pokračovat dál, neb bych se vydával v nebezpečenství vstoupení do rovin, které se vůči kolegyním nesluší a nepatří. No nic, zvesela jsme se pozdravili jen na dálku, neb přibližování je v těchto dnech zapovězené a dáma coby dvouplachtová loďka odplouvala dál se svými papíry a zamyšleným pohledem.

A já? Stál jsem tam jako ypsilon, zezadu zíral na její vzdalující se neodolatelně nádherné uši a kladl si otázku, proč jsem si jich nikdy nevšimnul. Pouze má nesmělost mi zabránila, abych neporušil současný zákaz kontaktu s jinými osobami, nepřiblížil se k ní, nepolíbil jí na uši (pardon, na ruku) a nesložil poklonu jejím slechům a jí samotné. Pouze rouška zakryla má ústa, dokořán otevřená překvapením.

Nicméně celé toto mé prozření ohledně krásy ženských uší se ve finále ukázalo býti příjemným zpestřením pro moji manželku. Odteďka má totiž na svém těle o další partii navíc, která se stala cílem mého neskonalého obdivu a ani si kvůli tomu nemusí doma nasazovat roušku.

Autor: Jan Pražák | středa 25.3.2020 14:33 | karma článku: 21,54 | přečteno: 638x
  • Další články autora

Jan Pražák

Heleno, hledej!

„Tak copak si dáte?“ Zeptal se nás prošedivělý číšník, když jsme se sobotního podvečera usadili se Soňou k restauračnímu stolu za účelem doplnění sil po odpoledním courání nezvykle chladnými ulicemi města.

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 30,17 | Přečteno: 739x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Věř svým očím

„Promiň, Marku, já s tebou na to kafe fakt nemůžu jít. Musím do zítřka opravit písemky za celou třídu, ještě jsem s tím ani nezačala a už tak u toho budu sedět do noci. Tak se na mě nezlob, prosím.“

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 27,50 | Přečteno: 810x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Obchodník musí umožnit platbu v korunách a do určité výše i v hotovosti

„Honzo, líbilo by se ti, kdybychom místo korunami platili eury a navíc jenom bezhotovostně?“ Položila mi Maruška nečekanou otázku, jakmile jsme si lokli kávy a dali první sousto větrníku v naší oblíbené cukrárně.

18.4.2024 v 14:23 | Karma: 27,81 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Zpověď dominantního muže

Nalézt si v dnešní době ženu, která by se mi ve všem podřizovala, nebylo jednoduché. Zkoušel jsem to asi se třemi, ale pokaždé to skončilo krachem, jakmile poznaly, že nemůže být po jejich, tak mě dříve či později opustily.

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 23,96 | Přečteno: 950x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Příběh bisexuální ženy

„Jakube, šel bys se mnou na rande?“ Zvedl jsem oči od monitoru, poodjel se židlí kousek dozadu a překvapeně se podíval na Markétu. Od své kolegyně bych čekal prakticky cokoli, ale takovou otázku rozhodně ne.

12.4.2024 v 15:15 | Karma: 25,46 | Přečteno: 956x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,27
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.