Nemluv na nás a neopovažuj se nás dotknout

Každému normálnímu chlapovi stačí jedna kočka, to dá přece rozum. Tobě ne, ty sis usmyslel, že nás musíš mít obě a nedals nám na výběr. Víš, kolik nám dalo přemáhání si zvyknout, že se o tebe musíme dělit?

Naučily jsme se dělit o tvou přízeň, o tvoje něžnosti a laskání. Zezačátku to bylo strašně těžké, žárlily jsme na sebe a hlídaly se navzájem, jestli náhodou nedáváš přednost té druhé. 

Jak šel čas, nějak jsme si na to dokázaly zvyknout a tys nám teď udělal tohle. Napřed jsi nás obě odvezl k nějaké tetě do Úval, kde jsi nás nechal celý týden. Dobrá, řekly jsme si, asi si potřebuje odpočinout od koček, tak to nějak zkousneme. Vydržíme to, přestože v těch Úvalech máme málo místa a vůbec nemůžeme ven.

Když jsi se vrátil, chvilku jsme se na tebe zlobily, ale pak jsme ti odpustily. Naivně jsme si myslely, že teď už budeš pořád s námi a na usmířenou jsme ti dokonce přinesly domů do pokoje myš. Ale ty nejen, žes naším dárkem opovrhnul, ale zase jsi odjel. Tentokrát jsi nás sice nechal doma, ale byly jsme tu samotné a bylo nám smutno. Jediný, kdo se na nás přišel občas na skok podívat, byla sousedka. To si opravdu myslíš, že nám to stačí? Krátce nakrmit, vyčistit píseček a jen na pár minut pustit ven?

Dnes jsi zas dorazil zpátky, děláš jakoby nic, chtěl bys nás chovat, rád bys, abychom ti projevily svou přízeň. Tak s tím teda rozhodně nepočítej, nemluv na nás a nepokoušej se nás dotknout. Jestli to uděláš, tak ti to pořádně vytmavíme svými drápy a zuby, máme je pěkně ostré a silné. V noci tě nenecháme vyspat a moc dobře si rozmyslíme, jestli budeme i nadále používat bedýnku s pískem.

No, nekoukej na nás, však my to dobře víme, před chvílí jsme ti projely foťák. Měl jsi nás obě najednou, ale tobě to nestačilo, byl jsi nám nevěrný. Ten první týden jsi se šmajchloval s tou šedivou...

... a teďka ses dokonce nechal okusovat od téhle maličké moury.

Měl by ses stydět a tvoje dvounohá samička též, jede v tom s tebou.

A teď nás nech, musíme si to vyřídit se sousedovic Rolničkou. Ještě bys mu ji mohl odloudit, my dobře víme, čeho všeho jsi schopný.

Poznámka překladatele z kočičího jazyka: To není bohužel všechno, kočky ještě netuší, že jedou zítra na veterinu na očkování. Pánbůh s námi dvounožci, až se to domáknou.

Autor: Jan Pražák | středa 23.8.2017 19:13 | karma článku: 22,87 | přečteno: 669x
  • Další články autora

Jan Pražák

Heleno, hledej!

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 29,73

Jan Pražák

Věř svým očím

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 27,49

Jan Pražák

Zpověď dominantního muže

15.4.2024 v 14:31 | Karma: 23,95

Jan Pražák

Příběh bisexuální ženy

12.4.2024 v 15:15 | Karma: 25,46