Jan Pražák

Růžové pilulky na holčičky a modré na kluky

17. 08. 2017 17:47:32
„Chcete si splnit dávný sen všech rodičů a zvolit pohlaví svých potomků? Kupte si Genderin!“ Těmito slovy nás bude již brzy vyzývat z billboardů, z televizních a z internetových reklam usměvavá tvář věhlasného profesora Moritese.

Jmenovaný profesor (dříve neúspěšný porodník) vstoupil do služeb nadnárodního konsorcia několika farmaceutických společností a v jejich laboratořích v městečku Blackhole tento zázračný přípravek vyvinul. Myšlenku opsal od přírody, která v poválečných létech dorovnává stavy padlých mužů. Modrým Genderinem chemicky posílil chromozomy Y v mužských spermiích a přiměl ženská vajíčka dávat těmto spermiím přednost.

Nezapomněl ani na rodiče, toužící po děvčátkách, pro ně připravil Genderin růžový. Ten naopak chemicky posílí chromozomy X a právě jim otevře bránu do vajíček. Profesor Morites netroškařil, Genderin sestavil tak, aby působil mnohem účinněji, než to dokázala pouhá břídilská příroda, když po válkách kompenzovala stavy obou pohlaví.

Na obrovských světelných reklamách, patřících firmám, sdruženým v onom nadnárodním konsorciu farmaceutických společností, budou navíc uvedené další veskrze pozitivní účinky zázračného Genderinu. V osmdesáti případech ze sta posílí mužskou erekci a výdrž, v devadesáti případech ze sta napomůže ženám k dosažení kvalitnějšího orgazmu a hlavně v pětadevadesáti procentech ze sta prudce zvýší naději na otěhotnění.

Jen jedna malá a nepodstatná drobnost bude na billboardech, v televizních a v internetových reklamách opomenutá. Půjde totiž o jev veskrze nepravděpodobný, v němž ona břídilská příroda čirou náhodou zvítězí nad mocným Genderinem a rodičům nadělí dítě opačného pohlaví, než na jaké užívali tento účinný a veskrze prospěšný lék.

Ojedinělý jev, v němž se Genderinem oslabená spermie přece jen dokáže omylem spojit s vajíčkem, které ji pod účinkem téhož zázračného léku tvrdošíjně odmítá. Jev, o kterém je lepší pomlčet, protože jenom samotný bůh ví, jak by to potom s takovým dvojnásobně oslabeným zárodkem mohlo dopadnout.


PS: Článek je fikce, respektive zatím jsem o žádném profesoru Moritesovi ani o Genderinu naštěstí neslyšel. Nebo bohužel?

Autor: Jan Pražák | karma: 12.78 | přečteno: 443 ×
Poslední články autora