Jan Pražák

Praha nabízí turistům novou adrenalinovou aktivitu - skok pod metro

15. 03. 2017 14:03:48
Varování: Důrazně nedoporučuji tento článek číst citlivým lidem, jakož i jedincům, kteří nemají smysl pro cynický černý humor.

Zážitkové agentury v mnoha zemích začaly před nedávnem nabízet svým zákazníkům doslova bombu:

Už vás nebaví nudná selanka pro malé děti, jako je například skok na laně, seskok padákem nebo jízda v bojovém tanku? Máme pro vás žhavou novinku, která si svou dobrodružností nic nezadá s pravou a nefalšovanou ruskou ruletou. Jsme první v naší zemi, kdo vám nabízí SKOK POD METRO.

Místo konání: Praha, Česká republika. Jde o zemi, kde se o vás dobře postarají. Kurz místní měny je pro cizince příznivý, tradiční kuchyně vynikající a pivo nejlepší na světě. Domorodci mají k podobným adrenalinovým aktivitám pozitivní vztah, sami s oblibou projíždějí železniční přejezdy těsně před rozjetým vlakem. Občas se vám může stát, že se vás budou snažit místní taxikáři nebo jiní vykukové nějak ošidit, ale toho se můžete při troše pozornosti snadno vyvarovat.

Doprava: Výhodou této aktivity je, že budete s největší pravděpodobností potřebovat pouze jednosměrnou letenku, kterou vám naše agentura samozřejmě zajistí. Pokud by se náhodou stalo, že byste potřebovali i letenku zpět, tak tu získáte na naší pražské pobočce s výraznou slevou.

Ubytování: Pokud si budete přát uskutečnit svůj zážitek hned v den příletu, ubytování nebudete potřebovat nejspíš žádné, čímž výrazně ušetříte. V opačném případě si u nás můžete přiobjednat příslušný voucher.

Vlastní zážitek: Stanici, na které budete chtít prožít svůj jedinečný a nezapomenutelný SKOK POD METRO, si můžete zvolit dle přiložené mapky. Některé ze stanic pražského metra jsou architektonicky velmi působivé, záleží na vašem vkusu, jakou si vyberete. Při objednání zážitku obdržíte podrobné informace, jak se ke své stanici dostanete.

SKOKEM POD METRO získáte mnohem víc než pouhý chvilkový zážitek. Při vhodné volbě místa a času na sebe upoutáte pozornost několika tisíců lidí tím, že jim dopřejete jiný, většinou déle trvající způsob přepravy z místa na místo. Navíc si zajistíte akci rychlých záchranných složek či pohřební služby a v neposlední řadě též pozornost médií.

SKOK POD METRO má proti ostatním adrenalinovým zážitkům jednu jedinečnou výhodu. V případě, že se vám zalíbí, tak si ho budete moci zopakovat ještě jednou bez jakýchkoli dalších příplatků.

Neváhejte tedy už ani vteřinu a objednejte si SKOK POD METRO právě teď a právě u nás. Prvním dvaceti zájemcům poskytneme slevu ve výši 15 procent.


PS: Článek je reakcí na zprávu z tisku: „Metro B mezi stanicemi Smíchovské nádraží a Českomoravská ve středu ráno kvůli pádu člověka (cizince) do kolejiště na Florenci zhruba hodinu nejezdilo. Muž podle mluvčího záchranářů skočil do kolejiště úmyslně. Jedná se navíc o stejného člověka, který pod soupravu metra na stejném místě skočil už i minulý pátek.“ Celý článek naleznete zde.

Autor: Jan Pražák | karma: 20.64 | přečteno: 878 ×
Poslední články autora