Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Opravář milovník

„Honzo, upřímně, kdyby ti bylo pětadvacet, chtěl by sis něco začít s takovou postarší a ne zrovna nejštíhlejší ženskou, jako jsem já?“

Maruška je kočka, jak má být. O pár let mladší než já, blonďatá, usměvavá se smyslem pro humor, s postavou na kterou je pěkný pohled, oplácaná tak akorát. Její překvapivou otázkou jsem odbyl s úsměvem: „Maruško, s Tebou kdykoli, a když říkáš začít, tak dneska začneme jednou orosenou desítkou.“ Mávl jsem na číšníka a už jen dodal: „Tak si teda se mnou začni, povídej, přeháněj.“

„Porouchala se nám pračka a Franta objednal opraváře z firmy Svozil a syn. Doporučil mu je kamarád starý mládenec, prý jsou dobří. Měli přijít ve čtvrtek ráno v devět, že abych si jako vzala půl den volna, představ si to, takhle mi to ten můj nalajnoval.“ Maruška se zamračila, Franta ji tím diktátem asi poněkud naštval. Pak se zhluboka napila, roztála a připustila, že ji teda nakonec ukecal. „A teď, Honzo, poslouchej, to budeš koukat.“ Pohodlně jsem se usadil a Maruška se dala do vyprávění.

No, přišel ten synek od Svozilů, asi pětadvacetiletý mladíček. Takový čahoun hubeňour, až jsem se bála, že ani nebude mít sílu to pračku vytáhnout, aby se k ní pořádně dostal. Dorazil o dost dřív, akorát jsem si chtěla udělat kafe, tak jsem se ho hned zeptala, jestli by taky chtěl. Podíval se na mě, jako bych byla miss world, přikývnul a zmizel s nářadím v koupelně. Za chvilku jsem se za ním stavila, jako jestli chce to kafe přinést tam. Řekl jen „ne, ne, už to mám skoro hotové.“ No, koukala jsem, jak se činil, pak už se jenom zeptal, jestli si smí umýt ruce, předvedl mi opravenou pračku. Já mu zaplatila, bylo to příjemně levné a dali jsme si to kafe.

„Mladá paní, mohl bych se vás na něco zeptat?“ Začal opatrně a já přikývla. „Nebudete se na mě zlobit?“ Upřel na mě psí oči a já čekala, co bude dál. „A neřeknete to na mě tatínkovi, viďte?“ Vzpomněla jsem si, jak náš syn přinesl ze školy první pětku a nechtěl, abych to prozradila Frantovi. Zacukalo mi v koutkách a jen stěží jsem potlačila smích. „Tak ven s tím,“ povzbudivě jsem na něj mrkla.

Snažil se mi dívat do očí, ale dalo mu to dost práce, pohled mu pořád ujížděl na můj hrudník, ne-li ještě níž. Zrudnul, roztřásly se mu ruce, zakuckal se kávou a pak z něj vypadlo: „Milá paní, vy jste tak krásná a já po vás strašně moc toužím. Byla byste tak hodná a pomilovala se se mnou? Prosím, aspoň jednou.“ Zmlkl, očima se mi pověsil na rty a bezděčně pootevřel ústa.

Honzo, mně fakt spadla čelist a já nevěděla, co mu na to mám říct. Větu, „synku, nezlob a jdi si hrát do svého pokoje,“ jsem zavrhla. To víš, že jsem jako ženská bylo zájmem takového mladíčka i tak trochu potěšená, ale připadala jsem si spíš v roli jeho maminky. To ho asi zachránilo, jinak bych na něj vyletěla hned z první. Bylo mi ho trochu líto a než jsem mu stačila něco říct, sklopil oči a začal se omlouvat: „Prosím vás, odpusťte mi to, já to tak nemyslel.“ Zatvářil se tak zoufale, až jsem si myslela, že se snad rozbrečí. A pak mě to, Honzo, napadlo.

Vstala jsem, přišla až k němu, pohladila ho po hlavě a začala konejšit: „Počkejte, já vám něco dám.“ Vzala jsem ze špajzu mramorovou bábovku, kterou jsem původně upekla pro Frantu. Jak mi však nadiktoval tenhle půlden volna, tak si ji teď nezaslouží. Uřízla jsem z ní pořádný kus, položila před synka a nekompromisně zavelela: „Už na to zapomeňte a pusťte se do tohohle.“ Honzo, přiznám se, že v tu chvíli jsem měla problém, abych mu nezačala tykat.

Bylo znát, jak se mu ulevilo. Vyvalil oči, až mu málem vypadly z důlků a ukousl si. Krátce požvýkal, pak znovu zrudnul a nacpal si do pusy snad půlku té porce, co měl před sebou. Řeknu ti, že jsem snad ještě nikdy neviděla nikoho takhle hltavě jíst. „Chlapče, chlapče, chtěl jsi se mnou mít orgasmus, tak ho teda máš, akorát úplně jiný, než sis představoval.“ Napadlo mě, že bych si do něj mohla takhle rýpnout, ale přišlo mi to vůči tomu přerostlému dítěti moc kruté. A tak jsem mu už jen nacpala zbytek celé té mramorky, na níž tak fascinovaně zíral a vypakovala jsem ho ze dveří.

Maruška zmlkla a čekala, co já na to. Prve jsme si spolu začali desítkou, pak dali ještě jednu a teď se chýlil čas jít domů. „Dobře jsi to s ním skoulela, holka zlatá,“ ocenil jsem její maminkovský přístup. Jenomže na závěr jsem si to neodpustil: „Maruško, tvoji nedostižitelnou mramorku znám, ale jestlipak víš, jestli bych si vybral ji nebo to druhé?“ Je to taková naše hra, Maruška věděla své a pohrozila mi prstem: „Tak jo, Honzo, příště si to spolu rozdáme v Rulandě, objevila jsem bezva vinárnu támhle za rohem.“ To už jsme stáli před restaurací a chystali se vydat do svých domovů. Ještě jsem se k Marušce otočil: „Víš, co, vezmeme do party tvého Frantu a moji Soňu, uděláme si takový malý grupáč.“

Zrovna nás míjel nějaký postarší pán s přísným výrazem. Zakroutil hlavou, pohrdavě si odfrkl a cosi nesrozumitelného zamumlal. Bůh ví, možná to byl řemeslník a opravář, tatínek Svozil senior.

 

Poznámka: Jméno firmy Svozil a syn je smyšlené.

Autor: Jan Pražák | úterý 7.2.2017 20:16 | karma článku: 23,22 | přečteno: 736x
  • Další články autora

Jan Pražák

Příslušník VB coby kazič májového potěšení

Psala se první polovina sedmdesátých let minulého století a já byl chovancem středoškolského ústavu. Spíš než o vzdělání jako takové jsem plnou silou svých osmnácti let usiloval o srdce spolužačky Mileny.

30.4.2024 v 14:34 | Karma: 24,59 | Přečteno: 635x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Ty zvíře moje!

Oslovení „ty zvíře“ nemusí být nutně hanlivé, a pokud je doprovázeno přivlastňovacím zájmenem, bývá spíš chápáno jako lichotka. A zdaleka ne vždy s erotickým podtextem, stačí, aby se někdo zachoval živočišně jako ten tvor boží.

27.4.2024 v 7:07 | Karma: 21,03 | Přečteno: 491x | Diskuse| Fotoblogy

Jan Pražák

Heleno, hledej!

„Tak copak si dáte?“ Zeptal se nás prošedivělý číšník, když jsme se sobotního podvečera usadili se Soňou k restauračnímu stolu za účelem doplnění sil po odpoledním courání nezvykle chladnými ulicemi města.

24.4.2024 v 14:34 | Karma: 31,46 | Přečteno: 826x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Věř svým očím

„Promiň, Marku, já s tebou na to kafe fakt nemůžu jít. Musím do zítřka opravit písemky za celou třídu, ještě jsem s tím ani nezačala a už tak u toho budu sedět do noci. Tak se na mě nezlob, prosím.“

21.4.2024 v 7:07 | Karma: 28,05 | Přečteno: 857x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Obchodník musí umožnit platbu v korunách a do určité výše i v hotovosti

„Honzo, líbilo by se ti, kdybychom místo korunami platili eury a navíc jenom bezhotovostně?“ Položila mi Maruška nečekanou otázku, jakmile jsme si lokli kávy a dali první sousto větrníku v naší oblíbené cukrárně.

18.4.2024 v 14:23 | Karma: 27,92 | Přečteno: 1019x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Poslanci jednají o zákoníku práce, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  17:02

Přímý přenos Poslanci začali projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47,  aktualizováno  16:52

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

Je to úlet, míní experti o antikampani SPOLU. Trestná však podle nich není

2. května 2024  16:51

„Rusko, pro tebe všecko,“ paroduje předvolební kampaň SPOLU heslo hnutí ANO „Česko, pro tebe...

Začaly maturity. Podle učitelů lehké, studenty ale trápily logaritmy

2. května 2024  16:42

Studenti posledních ročníků maturitních oborů poprvé usedli k maturitním písemkám. Ve čtvrtek...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,47
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.