Foto

Vzpomínám, když jsem měla zlomený nárt pravé nohy a zároveň od pádu, který to způsobil, silně zhmožděnou pravou ruku, potřebovala jsem asistenci takřka při každé maličkosti. Jak se znám, zůstala bych na WC trčet jako Maruška.

Foto

Zdeni, věřím, že leckterý gentleman by Ti s radostí a s noblesou pomohl.

Foto

😀Jednou jsem takhle uvízla, když jsem za použití obou rukou současně otáčela zámkem a vzala za kliku. Ale dobrý, dostala jsem se ven. (To by jinak byl klid.)

Foto

Jest otázka, jestli není horší, když se nemůžeš dostat dovnitř. 😺

IB

Honzo, děkuji za velmi milý příběh. Posílám zaslouženou karmu.

Foto

Jednou, kdysi dávno ve Znojmě v podroušeným stavu odešel na WC což by asi prošlo bez povšimnutí, kdybych ze stolu neshodil na kamenou podlahu příbory, a tak jsem na sebe upozornil, zrovna když jsem odcházel na WC...dámské

Foto

Pobavilo, je to taký príjemný a uvoľňujúci Maruškin humor. Kdesi som čítala fotovtip, že "Lepší ranní káva než protivná 🐮. Radši si dát hrnek dobré kávy, než být na všechny protivná."

Foto

Janka, ten Tvůj vtip není vtip, ale hluboká pravda. 😺

Foto

Jejda, záchody! To je téma jako hrom Já se doma zásadně nezavírám, mám letité poučení, kdy se zámek prostě zacvaknul. Naštěstí byla rodina doma, dnes bych se nedobouchala Ať žije "větrníkové" dobrodružství s Maruškou v čele!

IL

I15v53a54n73a 86L46a36n31c52e

10. 3. 2024 10:34

Ta poslední věta se mi moc líbí. A já bych dneska po ránu dodala: že ještě horší je, když ten chlívek opustí bejk, co si myslí, že je kráva, to se nestačíte divit, jaký je cirkus.

Foto

Příjemné počtení v neděli po ránu.

Vašek

Foto

Nemůžu sloužit, Horste, moc zkušeností s nimi nemám.

  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,24
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.