Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se dobrovolně přiznávám, že já trávím Velikonoce nejraději sama někde v přírodě a v tichu, ;-) ale můj přítel tuto tradici ctí a s partou kamarádů zodpovědně každý rok chodí s pomlázkou omlazovat kamarádky a známé. Máme to tak, že on mi přeje hezký čas v přírodě a já mu přeji hezký čas na pomlázce a potom se potkáme oba spokojení, zpravidla oba unavení každý jiným způsobem a pak spolu relaxujeme. :-);-)V

1 0
možnosti
Foto

Tak to je vůbec nejlepší:-)

1 0
možnosti
Foto

Obešel jsem jen nezbytně nutné, abych nebyl za ignoranta a odpoledne už nastartoval kola. Pravda, docela se to tlouklo:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak hezkej výlet Jaromíre, budu se těšit na fotky:-)

0 0
možnosti
Foto

Výuka dezinformací jako vyšitá. Autor protestuje proti tomu, že se někdo ohrazuje proti šlehání "pomlázkou", které se dotyčné NELÍBÍ nebo je NEPŘIMĚŘENĚ (vařečka, bužírka, autoanténa, klínový řemen a modřiny plus jelita, která jsou CÍLEM onoho bití), přičemž ve prospěch tohoto zvyku argumentuje někým, komu se to LÍBÍ a vůči komu je to PŘIMĚŘENÉ. Ženský se prostě nemlátí - tak se s tím milí fosiliáni jednou provždy smiřte, nebo vypadněte někam mimo civilizaci, kam beztak patříte. Proti tomu, že po vzájemném koncensu neubližujícím způsobem vyšleháte nějakou ženu, nikdo nikdy nic nenamítá a nenamítal - což ostatně autor musí dobře vědět, akorát spoléhá na to, že to nebudou vědět jeho čtenáři.

0 2
možnosti

Nic jsi nepochopil a evidentně nepochopíš....

2 0
možnosti

Chlapi proste se smirte s tim ze vetsine zenam se to nelibi. To je vse. Jinak ten clanek je takova krec.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste si mezi nimi dělal průzkum?;-D

1 0
možnosti

Velikonoce jsem od utleho detstvi uprimne nesnasel. Zaprve jsem introvert, takze nekde trajdat k "cizim lidem" a recitovat nejakou basnicku bylo za trest. Zadruhe mam 4 sestry a zive si pamatuju, jak kazdorocne koncily nekolikrat za den pod ledovou sprchou, v nedeli vzdycky na kolena prosily rodice, aby nikoho do domu nepousteli. Odpoledne jsem pak mohl videt ty jejich sramy a modriny na stehnech. Navic nekteri vynalezavi mladici misto pomlazky prinesli jalovcove vetve, coz byl dalsi level BDSM. V pozdejsim veku jsem si zacal vsimat, jak kolem 10. hodiny se kolem silnic pomalu souraly ozrale zombie, nektere dokonce vyvalene v prikopech kolem cest.

Takze za mne jednoznacne jeden z nejhorsich a nejzpatecnickych svatku, ktere znam.

Velikonoce jako takove, s beranky, vyzdobou, pisnemi a tancem, proc ne. Pomlazka jednoznacne NE!

4 0
možnosti
Foto

P85e55t95r 22V23i42t16v83a29r

10. 4. 2023 15:34

Účelem pomlázky není pomlátit, ale pomladit. Když si někdo léčí mindráky, není to problém tradičního zvyku, ale toho člověka

14 1
možnosti

Nejlepší svátky v roce. Nic není třeba dělat ani kupovat a vyjdou vždy na pracovní dny.

1 1
možnosti
Foto

Jasně, čtyři dny volna za sebou bez ohledu na kalendář:-)

0 0
možnosti

Ctivy clanek, pro mne plny nostalgie, u nas na Severu, krome jednoduse barvenych vajicek se uz skoro zadne tradice nedrzi. Hezke velikonocni pondeli.:-)

2 0
možnosti

Zapomnel sem dodat, ze ty moderni vymysli jako 50 genderu atd pro mne ovsem zadnou nostalgii nejsou.

2 1
možnosti

Vše normální skončilo.....teď jsou na řadě pouze úchylky....ještě že jsem již starý...hezky napsáno, díky.

4 1
možnosti
Foto

Tohle me uz taky parkrat napadlo, ale tak vazne to zas neberu;-)

1 0
možnosti

L97e87o 12K51R67Á70T19K63Ý

10. 4. 2023 12:15

Máte recht...v práci jsme v pátek vyšlahali kolegyně, ty už byli připravené, žádná neprotestovala, měly nachystané vajca a čokoládové zajíčky...prostě byla sranda ....s hrůzou spíš očekávám, že Gregorka s bukanýry to určí zákonem ...v poslední době se stává tradicí, že se s velkou slávou ruší ty staré,dobré.....to je jak paralela s rokem 48.....nechci předjímat...

1 0
možnosti
Foto

K '48 mame jeste dost daleko, rekl bych.

0 0
možnosti
Foto

V našom kraji, to bývalo skôr stretnutie rodín aj my sme chodili ku svokre na vianoce i velkú noc, kde sa stretla celá rodina.Pretože sú voľné dni a je to štátny sviatok.Tradície nejak sa uchovávajú cez folklórne súbory.

1 1
možnosti
Foto

Tradice se krajove trochu ruzni, coz prispiva k jejich kosatosti😺

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS