Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Zrovna včera jsem viděl v supermarketu dva tak sedmadvacetileté Ukrajince se slečnou, co své utrpení zmírňovali třemi lahvemi značkového vína a u kasy kupovali zlaté marlborky. Vzpomněl jsem si na vás a spěchal vyhledat účet našeho města založený na finanční pomoc těmto uprchlíkům. Dokonce jsem jim chtěl předat nějaký obnos osobně ale než jsem se dostal z obchodu ujeli mi bílým SUV. ;-(

1 0
možnosti
Foto

A tu válku jim závidíte taky?

2 1
možnosti
MB

Přidávám se ke gratulantům. :-)R^

3 0
možnosti
Foto

Díky moc, ale radši bych, kdyby tenhle článek nebylo potřeba psát.

3 0
možnosti
Foto

Gratuluji, Honzo k nejčtenějšímu článku!R^ Zaslouženě.:-)V[UA]

4 1
možnosti
Foto

Dík, Šári, náhoda;-)

1 0
možnosti
VR

Vypověděli jsme cca 50 ruských diplomatů protože pracovali jako agenti.

Myslím si, že na našem území je min dalších 500 agentů mezi uprchlíky z Ukrajiny. Fakt si myslíte, že ruská FSB, nebo GRU je banda amatérů?

1 0
možnosti
DP

O tom nikdo nepochybuje, na toto téma tady byl i článek.

1 1
možnosti
JK

J48a63n 79K64r13o36u10p96a

21. 4. 2022 7:02

Prázdno a hloupost doprovází tyto lidi. Ono se přesvědčit sám je to nejjednodušší, co může člověk udělat. Ale oni budou jen žehrat na lidi, co ztratili ze dne na den vše. V práci jsme poskytli pro několik lidí z Ukrajiny pracovní místa. Tolik ticha jsem u lidí nikdy neviděl. Neustále vidíte, jak jim to šrotuje v hlavách, co se to vlastně stalo. Pokaždé, když řeknete Sláva Ukrajině, jen vlhké oči a s klopená hlava. Těžko a pomalu se to dává dohromady. Ale vždy cítím tam někde uvnitř mě, že jim musim nějakým způsobem pomoct, ať už v maličkostech, které jim už tak přihazují na hromadu problémů. Většina se chtějí, co nejdříve vrátit na svou Ukrajinu, protože to je pro ně rodná hrouda s kontakty. Utrhnout si od úst je to nejjednodušší, co můžeme udělat a holt to nějakou chvilku vydržet, to ještě nikoho nezabilo. Za to na Ukrajině se zabíjí a není to trhání od úst. Díky za tenhle článek. Jinak karma je zdarma.

18 1
možnosti
JJ

Díky za váš článek. Kdo nechápe, že lidem v nouzi je třeba pomáhat, je přinejmenším sobec. Kdo se bojí, že mu ty ukrajinské mámy, co neumí česky , vezmou práci, ten tedy asi o sobě nemá moc vysoké mínění, ať je dělník nebo inženýr. Kdo u sebe Ukrajince ubytoval, tomu čest. Já tu možnost nemám, tak je alespoň od zítřka budu jako dobrovolník učit česky, aby tady měli snazší život. Chci věřit, že lidí jako jsme my, je většina. :-)?

12 2
možnosti
Foto

Díky Vám za to.

0 0
možnosti
Foto

Nejvtipnější je, jak mají vždy největší problém s tím, že se něco zaplatí z našich daní ti, kteří díky svým příjmům (či podporám a dávkám) daně v podstatě neplatí.

Stejně tak mě nepřestane dojímat, jak ta největší světová spiknutí vždy prokouknou ti, kteří nedokáží napsat česky větu, sečíst dvě čísla apod.

29 3
možnosti
MB

M88a19r42e94k 81B91u12r15s24a

20. 4. 2022 14:41

Ano, doba informační je holt plná paradoxů :D

1 1
možnosti
DP

R^ Žijeme v poměrně klidné pražské čtvrti, za celou dobu války potkávám jednu maminku s dítětem patrně na cestě do školky a večer jednu paní venčící psa. Nijak mě to neomezuje...

4 2
možnosti
KK

Občas mám pocit, že někteří "češi" těm Ukrajincům tu válku snad i závidí. :-/

22 1
možnosti
Foto

Jj, někdy člověk fakt zírá.

6 0
možnosti
JS

.. bohužel i tací duševní ubožáci jsou mezi námi co nemají pochopení pro lidské utrpení ..jen pro svoje potěšení. Sláva Ukrajině.

13 1
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.