Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I88v68a14n 56J79i15r65e42š

2. 3. 2022 23:29

Článek mi mluví ze srdce a podepsal bych každé slovo, ale chybí mi tam, že stejné spasitelské a ublížené pocity mívají i demokraté, pokud někdo o demokracii nestojí a také ji prosazují nečestně a silou.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, který filozof řekl, že demokracie není ideální, ale nikdo nic lepšího nevymyslel.

0 0
možnosti
KK

To si asi děláte srandu?

0 0
možnosti
Foto

V tomhle se teda fakt nežertuje.

0 0
možnosti

Jsem silně proti invazi, ale nelíbí se mi přikrašlování stavu. Až do této doby jsme, coby Češi, neměli moc rádi Ukrajince(jako celek). A byl důvod. Hodně Ukrajinců tady chlastalo a dělalo bordel. Ne, často úsměvy nebyly.

Nicméně, jako 90 % Čechů doufám, že Ukrajinci nakopou Rusům zadky.

0 0
možnosti
Foto

Dám příklad, když přijdete do krámu a na půl úst zabručíte "dva rohlíky," tak se vám s největší pravděpodobností dostane podobně laděné reakce. Pokud ale pozdravíte a o to pečivo se řeknete s úsměvem, osmdesát procent prodavaček vám ten úsměv oplatí bez ohledu na to, zda jde o Ukrajinky.

Jinak s tím chlastem, ano, Ukrajinci jsou sice přeborníci, ale my za nimi zas tak moc nezaostáváme. Jeden můj kamarád v obavě, aby ho jeho ukrajinský známy nedostal ve vodce, ho naopak dočista vyřídil rumem.

0 0
možnosti
Foto

Rok 2002, Katalánsko, Gerona, dům Salvatora Daliho, fronta asi 10 lidí u pokladny. Přiřítí se osoba v kožichu (ceny Mercedesu), předběhne všechny čekající a rusky požaduje vstupenky. Šokovaní lidé mlčí. Jen jeden řekl: иди в жопу! Ты не видишь очереди?

Světe div se, zastyděla se a zařadila do fronty. Dělám to tak vždycky a jim to pomáhá.

Teď zase vyjí sirény a oznamují bombardování. Doufám jen, že toho zkur.ysyna někdo brzy zabije.

9 0
možnosti
Foto

Marceli, drž se. Ty i všichni tam.

0 1
možnosti
VK

Popsaný jev je velmi dobře vidět třeba v Makru ve Stodůlkách.

Podobné dámy přijedou s největším autem na parkoviště, své BMW 5 , nebo MB GLS postaví na zákaz zastavení v nástupním prostoru hasičů před vchodem do Makra. Z auta vystoupí značně opotřebovaný mužík s výrazem probuzeného alkoholika , za ním popsaná dáma a vykřikne ,, chvataj". Mužík chytne vozík a po pokynu ,, idi " kluše za dámou. V prodejně na povel ,, davaj " mužík naplní vozík ukázanými věcmi. S plným vozíkem u pokladny dáma sdělí mužikovi ,, Plátiš ty". Upozornit dámu při nakládání nákupu do ,,mašiny" , že cedule zákaz zastavení je platná i v Rusku a nástupní plocha hasičů, že by měla zůstat volná, si netroufne

ani hlídač ostrahy. Ten by dopadl.

7 1
možnosti
Foto

To se ani nedá komentovat.

0 0
možnosti
Foto

Tak to je smutný! Raději bych Marušku a větrník, ale vím, že.......;-(

6 0
možnosti
Foto

Jitko, já vím. Však Maruška zase bude i s kafem a větrníkem.

2 0
možnosti
DP

Pred nekolika lety jsme se behem cesty po Balkanu setkali na hotelu s mladou ruskou lekarskou, ktera tam byla sluzebne. Velmi sympaticka mlada zena, radost s ni diskutovat, taky nas pozvala na navstevu a pry bychom mohli bydlet v jejim domku. Rekla nam, ze se za velkou cast svych krajanu v zahranici stydi, a proto se jim na hony vyhyba, kvuli jejich buranstvi a hlavne bezbrehe aroganci. Povidala nam, ze vetsina tech strednevekovych a starsich ruskych turistu v zahranici jsou zamestnanci statni spravy, na cestovani si vydelaji vsudepritomnou korupci, kdyz chce clovek na urade neco vyresit, musi dat poradne nabitou obalku "bokem", ti lide si jsou vedomi sve moci, maji na okoli nesmyslne naroky a jejich arogance bije do oci. Krome toho maji v tele "zazrane" zvyklosti z doby SSSR, kdy "sovetsky clovek" byl ten nejidealnejsi clovek na svete.U mladych rusu je to pry lepsi, i kdyz se i tam podle ni najdou vyjimky.

8 0
možnosti
Foto

Čím více takových, tím líp, Dane.

Zdravím na sever.

2 0
možnosti
EK

A vy jste se jen tak koukal a nic jste té babizně neřekl? Alespoň tu ústní vodu jste té paní z Ukrajiny mohl koupit.

2 3
možnosti
Foto

Vy se svými dobými skutky chlubíte na veřejnosti?

Přeji klidný den.

4 0
možnosti
RE

Takovouto konkrétní zkušenost zatim nemám, zato s arogantními lidmi obecně mám zkušeností habaděj. Jsou více vidět, dovedou manipulovat lidmi a pokud má někdo takový v rukou moc a peníze, což je bohužel často, tak je o průser postaráno.

6 0
možnosti
Foto

Zvlášť, pokud je navíc šílený.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 30,96
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.