Diskuse

Bez náhubku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Příjemné počteníčko R^

2 0
možnosti
Foto

;-D Super. Jsem ráda, že svými psy autobusem nemusím. Nemusí cizí lidi. Nejsou agresivní jenom se lidem vyhýbají. Pohlazení cizí osobou by komentovali, takže člověk by se lekl.:-( A náhubek ten určitě ano, ale i ten může být zrádný docela dost to bolí, když s ním člověk dostane prdu. Díky za blog a krásný den přeji z Valašska R^

1 0
možnosti
Foto

Díky, Dani, rád Tě tu vidím. Dorazíš na sraz?:-)

0 0
možnosti
Foto

I33v11o 56C76i51l37i36c47h

3. 11. 2021 7:58

Moc krásně jste to popsal Honzo, díky za příjemné čtení u ranní kávy R^

2 0
možnosti
Foto

Díky za čtení, Ivo:-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud jde o čtyřnožce, tak vždy, Horste:-)

0 0
možnosti

Dnes jedna prostá žena - matka, aniž by cokoli tušila o SARS č. 2, správně logicky, selským rozumem zareagovala do kamery: když holka (žačka ve škole, kde se našlo více pozitivně otestovaných, což může být i chyba testů či laboratoře) pořád nosí na puse tuhle roušku, to pak nemá žádnou imunitu.

1 0
možnosti

J94a69n 15M10a64r48e91k

2. 11. 2021 18:53

Ad vocem kočka. Na tvé fotce, Honzo vidím, jak držíš v náruči tvoji kočičku. Já jsem spíš na pejsky, ale brzo ráno do deště by se mi s psíkem jít ven nechtělo. A tak nemám žádného mazláčka kromě moji milé žemušky, ale jak známo, ženušky venčit nemusíme.

Před mnoha lety mně naše dvě dcerky dohnaly ke koupi kotěte. Roztomilé zvířátko, které mně nenávidělo, protože jsem ji odnesl ke zvěrolékaři, aby ji 'neutralizoval' Ale to byla operace a bolelo to i přes narkozu. Čili kočička mně nemohla vystát, protože JÁ jsem ji tam odnesl.A proč? protože sotve byla potvůrka v pubertě, našla si kámoše a bylo doma 6 kotat. Ty jsme dva měsíte rozdávali po sousedech. mezi tím nám zdělali půl baráku. Na ulici parkovalo naše auto. Motor ještě teplý, a tak si kočička vlezla pod kapotu a usadila se na teplém motoru, o čemž jsem neměl nejmenšího tušení. Jenomže to bylo auto staršího data, a kdyzž jsem chtěl odjet, nastartuju motor a chladicí vrtule se dala do vrtulování. Kočička se lekla, vlítla do vrtule a s děsným křikem vylétla zpod auta s chomáčem chlupů. Nic vážného se nestalo, kočička přežila. Bylo to v rocěe 1986 čas Expa 86 ve Vancouveru. Přilei naši američtí příbuzní, zůstali u nás asi týden. My jsme pak odjeli na weekend. Kočička měla z imperialistických příbuzných strach a tak zalezla někam za trám a zoufala mnoukala, nemohouc vylézt. Naši příbuzní nemohli spát, ale kočičku zpozatrámu nemohli dostat.

Jo, malá černá kočička....

1 0
možnosti
Foto

Kastrace je potřebná, Honzo, při normální narkóze to kočky nebolí a hlavně to zabraňuje nekontrolovanému množení a nadmíře bezprizorních koťat. Jo a to kotě v mém náručí na fotce je dneska už pětiletá Rózka.:-)

1 0
možnosti
Foto

Naši maltézačku převážím v tašce, co funguje jako přenosný pelíšek. Je na ni zvyklá a je v ní od štěněte spokojená. V autobuse, tramvaji, metru, vlaku nebo v autě si zaleze do tašky a většinu cesty prospí. :-)

2 0
možnosti
Foto

My jsme donedávna používali kočičí přepravky, ale před pár léty se objevily speciální tašky, které jsou pro ně pohodlnější a i se líp nosí. Takže teď máme jedna plus jedna.:-)

2 0
možnosti

Takové směsky z nádraží jsou ti nejvděčnější pejsani, fajn blogR^

3 0
možnosti
Foto

Mám podobné zkušenosti. Díky:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,42
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.