Diskuse

Mrtvej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Na základě vlastní zkušenosti se mi nechce věřit, že cyklista přejede psa a ustojí to! A nevěřím ani tomu, že když by už to nějakým zázrakem ustál, tak že by se vracel a zkoumal, zda je pes mrtvý. A už vůbec nevěřím té naivní debatě s partou rozjařilých mládenců. Podle mne Maruška něco vyposlechla a pak si představovala jak by to bylo, až tomu sama uvěřila.

0 0
možnosti
Foto

Věřte, nevěřte si, čemu chcete, v tom vám nebudu bránit ani já, ani Maruška.

0 0
možnosti
RE

Honzo, mám vypozorováno, že určitej druh cyklistů prostě nemůže sednout na kolo a jet jen tak pro zábavu. Musej mít k tomu ty křiklavě barevný dresy a když se jich zeptám, proč si na kolo nedaj nosič, aby se nemuseli potit pod tim batůžkem, tak řeknou, že by to kolo tím přeci degradovali...tohle už mluví samo za sebe. Jezdí pak hlava nehlava a myslí si, že jsou páni silnic a cest - jezdí přece na kole! Pro tyto mám taky souhrnnej název "Pestřenky" Tomuhle docela věřim. Když se takovým připletem do cesty my s Jaru, tak mám pocit, že by nás taky nejradši přejeli. BTW, Jaru si nedávno pořídila štěně Borderteriérku:))

1 1
možnosti
Foto

Pestřenky je velice eufemistické označení, Romane. Dík za čtení, pozdravuj Jaru:-)

0 0
možnosti
LK

dámám karmu. Brečím, takže víc toho nenapíšu...

1 0
možnosti
ES

Blahopřeji ke karmě a čtenosti, jak jen to dokážete? R^

1 0
možnosti
Foto

Evi, dekuji, ale to vubec neni moje zasluha, ja to jen sepsal. Dik patri hlavne Marusce a taky trochu mistnim adminum, ze dali odkaz na hlavni stranku.

1 0
možnosti
MO

Velké plus.Hodně jsem jezdíval na kole,ale jako solitér a většinou tam,kde jsem skoro nikoho nepotkal.Pár pádů jsem zažil,to se stane.Ale to jsem ohrozil jen sebe.A kyž jsme s kamošem chodili na výlety pěšky,a to třeba po polňačce,a na jednou ze zadu profrčela patra cyklistů,které jsme vůbec neslyšeli a málem jsme skočili do škarpy,aby nás nesundali,to jsem se neudržel a něco zařval o blbcích,co numí ani upozornit,třeba křiknout Pozor ,jedeme.

1 0
možnosti
Foto

Taky jsem zamlada jezdíval a taky většinou sám. Tehdy se na upozorněné používal zvonek, dnes nevím, jestli se na kola vůbec ještě montuje

0 0
možnosti
JZ

J93a82n 82Z86í59m25a

25. 7. 2021 13:29

Vsichni cyklisti nejsou takovi. Ja jsem skalni cyklista a pritom mam rad zvirata a 17 let jsem cvicil psy....

2 0
možnosti
JZ

J28a27n 47Z11í17m95a

25. 7. 2021 13:26

Vsichni cyklisti nejsou takovi. Ja jsem skalni cyklista a pritom mam rad zvirata a 17 let jsem cvicil psy....

1 0
možnosti
Foto

Vsak to nebylo mysleno proti cyklistum jako takovym, vsechno je o lidech, jednotlivcich, at uz ridi cokoli. A za to cviceni psuR^

0 0
možnosti
IL

I19v84a73n38a 13L64a39n65c64e

25. 7. 2021 12:12

;-(Když jsem byla v Čechách a profrčel kolem nás cyklista, a nezajímalo ho, že maminka je stará a špatně slyší, nebo by se mohla zamotat, rozdělený chodník a cyklisté jezdí spídem. Než jsem se zmohla na slovo, tak cyklista byl v tahu...:-(;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

Lide jsou ruzni, ja vcera musel brzdit a uhybat pred jednou, ktera byla presvedcena, ze dama ma prednost, i kdyz jede z vedlejsi (auto/auto).

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 30,80
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.