Diskuse

Dobrman

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj Honzo, jasně, že musím reagovat. Vše je o lidech, to ty víš. Ale i v povaze psa. Naši psi jsou zvyklí na naše kočky, ale cizí by prohnali. Ale nedávám jim šanci. Bee je ovčák, tak střeží místo ovcí mě, takže nemá ráda v mé blízkosti ani cizí psy. Má pocit, že jsem v ohrožení a nedá si vymluvit, že mám všechno pod kontrolou. Někteří lidé jsou, tak hloupí, že nechají svého psa běžet k nám a volají on je hodný. Je těžké pochopit, že Bee to vezme jako útok na mne? Naštěstí svým výhružným postojem, odradila zatím všechny. Jednou na malou Any vyběhl pitbul ze dvora a napadl ji byla na vodítku i Bee. Já ho chtěla chytit, ale Bee byla rychlejší a přesvědčivější. Dopadlo to dobře. Pro všechny. Hezký den posílám do Prahy ;-)

1 0
možnosti
Foto

Dani, díky za komentář. Pes obranář a ochránce, to je jasné a Ty to víš mnohem líp než já. Právě, že Tvá Bee je vychovaná a jen tak sama od sebe by bez toho pitbulova útoku nevyjela.

Krásný den:-)

1 0
možnosti
Foto

No máš odvážné hrdiny, nás Santik by se z výšky stromů tvářil jako hrdina, ale až by došlo na vážné skutky, byl by v trapu.:-) R^

1 0
možnosti
Foto

Vsak taky tohle neni SantikV

0 0
možnosti
Foto

Tyjo, něco podobného jsem před vteřinou napsal Tobě;-)

0 0
možnosti
Foto

na dobrmany platí ostrej kocour od levharta výše:-)

2 0
možnosti
Foto

Takovej pořádnej domácí tygr:-)

1 0
možnosti
Foto

A já si naivně myslel, že dobrman je odvozen ze slova dobrota. :o)

1 0
možnosti
Foto

Tak on nakonec může být dobrota sama, pokud je k tomu vychovaný:-)

0 0
možnosti
Foto

I45v98o 44C66i59l84i77c56h

17. 3. 2021 5:36

Dopadlo to dobře R^

2 0
možnosti
Foto

Ještě, že tak:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Na dobrmany a rotvajlery by měl být zbrojní pas. Nebo aspoň pevná ruka.:-)

1 0
možnosti
Foto

Šári, tahle bojová plemena jsou jako silná auta nebo cokoli podobného. Pokud s tím někdo neumí zacházet a používá to jen jako nástavec na penis nebo vycpávku do podprsenky, tak si každopádně koleduje o malér.

2 0
možnosti

I52v17a97n42a 29L97a81n31c37e

16. 3. 2021 21:21

Dobrmani bývají ostří. Jednoho mi syn přivedl, než odešel na vojnu, když nám zemřel náš boxerek. Syn si myslel, že se o dobrmanku budu zatím starat, než přijde z vojny. Byla jsem už tak nemocná, že jsem nevyšla asni schody, nemohla jsem ji ani venčit, natož cvičit, a tak jsem ji krásku:-) darovala do dobrých rukou. Brečela jsem pro ni, byla moc krásná a hravá a syn mi to dlouho nemohl zapomenout;-(;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

Oni jsou krasni a kdyz maji vse, co potrbuji vcetne dostatku pohybu a jasne danych mantinelu, tak jsou to skveli psi. Tedy coby kockar vlastni zkusenost nemam, ale slysel jsem to z vice stran. Diky za cteni, Ivano:-)

1 0
možnosti

Já toho Zrzka prostě miluju ;-D R^

Ale je faktem, že jednoho podobně rozzuřenýho kocoura už jsem viděl v dědině u mámy také. Většina psů zalezla a tvářila se že tam vůbec nejsou, to je fakt. Málokdo si uvědomí, že kočka je šelma a se šelmou sranda není když jde do tuhého.

1 0
možnosti
Foto

Kdysi jsme měli kočku, která lovila kuny a jednou vyprovodila ze zahrady sousedovic jezevčíka. Napřed jí chtěl prohnat, pak ji to přestalo bavit a prostě si na něj vyšlápla.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2129
  • Celková karma 30,70
  • Průměrná čtenost 1302x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.