Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chybí Ti tam kategorie To stihnu. To jsou ti borci,co ti tam vjedou z vedlejší,jakoby byli na hlavní,opak těch Raz dva tři....:-) Člověk musi buď brzdit,nebo se modlit. Červená na semaforu je spíš dráždí.

1 0
možnosti
Foto

Sari, ja vim, ale kdybych mel vyjmenovat vsechny kategorie, byli bychom tu jeste pozitri. Ale casem pridam dalsi:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak máte můj příspěvk o jedné ze situací. Hezký den.:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

SuperR^ Krásný den též Vám:-)

0 0
možnosti

Jsem zcela "řidič" Vaší první kategorie pane Pražáku. Vím to o sobě od začátku - a proto radši neřídím. Manžel mě doveze všude, protože pochopil, že je to nejbezpečnější. Papíry mám jen pro katastrofické situace, jako např. kdyby si on zlomil nohu a celá záchranka byla v karanténě. Dovezla bych nás do nejbližšího špitálu. Ale hrůzou bych umírala. Jo jo, i takoví z nás se rodí. :-( Jinak popsal jste to skvěle a i diskuse je pěkná. Stále více se utvrzuji v přesvědčení, že dělám dobře, když za volant nelezu. Pozdravuji. R^

2 0
možnosti
Foto

Paní Dano, děkuji za komentář. Je dobře, že jste opatrná:-)

0 0
možnosti
Foto

Do diskuze nenapíši o řidičích, ale napíši díky Vám článek. Hezký den přeji.R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Měl jsem v autoškole vynikajícího instruktora, který všem žákům opakovaně vysvětloval, že nejnebezpečnějším momentem je potkávání dvou protijedoucích aut. Vražednému blbovi jezdícímu ve stylu: "uhni, to je moje silnice" je opravdu nejlépe uhnout.

Spolehlivě mě ale vytočí takzvaní "dotahovači", kteří mají pocit, že smyslem jízdy na silnici je dokazování, kdo má pevnější nervy. Když se potkávám s autem na úzké silnici, mám prakticky vždy tendenci uhnout na kraj a zcela normální je, že oba protijedoucí řidiči mírně uhnou. Zatímco dotahovač si léčí nějaký mindrák a schválně zajede ke středové čáře, nebo i přes ni, aby si svoji "převahu" takzvaně užil. Popravdě musím říci, že se u nás pomalu ale jistě jezdí ohleduplněji a dokonce i dotahovači ubývají! Jen si nejsem jistý, zda neubývají v důsledku svého hazardního chování na silnicích. Když se dva dotahovači potkají v zatáčce a každý chce prokázat, že on je tím větším machrem, který neuhne, 8-o je to hotová katastrofa.

2 0
možnosti
Foto

Dva dotahovači se navzájem vyruší - to je jako v matematice, mínus krát mínus je plus:-) Díky, Marku, hezký den.

2 0
možnosti
JS

Taky mám pár silničních postřehů :)

https://janaslaninova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=675684

Zdravím z kalamitní oblasti nad Luhačovicemi :)

P.S.: nerekreuji se, ale školním (se) :)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Jani, příjemné školení přeju:-)

1 0
možnosti
IL

I43v87a46n31a 18L53a70n43c83e

28. 1. 2019 20:56

Za clanek karmu. Ridice jste pekne rozdelil do kategorii. R^R^R^Jsem dost nervozni z predjizdeni, kdyz jsme v Cechach. Prijde mi to moc riskantni. Rychlost by mela byt upravena tak, aby se jelo pribliznou rychlosti a nemusely se resit predjizdky. Urcity stav vozovek, nebo nebezpecne zatacky vyzaduji urcitou rychlost a nic na tom nemeni, ze nekdo ma rychle auto.

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Ivano. Ono asi tak 95 procent lidí jezdí rozumě, ale těch zbývajících 5 procent dokáže způsobit to, čeho jsme na silnicích neustále svědky. Díky:-)

0 0
možnosti
Foto

je to hrůza co jsou někteří schopní dělat-já sice řidičák mám ale pokud mohu radši jedu MHD

1 0
možnosti
Foto

Já po Praze taky, Libu. Dík, hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Mně zatím žádný druh řidiče nevadí, zatím mě těší, že mám dobrý postřeh a v klidu si s nimi umím poradit. Také má předvídavost mě zatím nezklamala. Musíš své vozidlo znát a vědět o jeho schopnostech i neschopnostech. Mít ho v grifu a hlavně s ním být srostlý. Možná až mi bude za půl roku osmdesát, bude všechno jinak... Uvidíme? Honzo, tobě R^

2 0
možnosti
Foto

A taky předpokládat že každý další účastník silničního provozu může udělat zrovna to nejhorší, co je v danou chvíli možné.;-)

Mnoho štěstí, Horste, ať Ti to vydrží:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,20
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.