Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kočky prostě asistovat musí:-)

0 0
možnosti
Foto

ach jo...naše Minda nám začala jevit známky stáří, například se začala počurávat...ale nemůže za to, tak ji prostě jen víc hlídám a miluju ji stejně jako když byla fit. A souhlasím s Jaromírem - nadpis je hroznej!;-)

0 0
možnosti
Foto

ale ten nadpis je šílený:-)

1 0
možnosti
Foto

To je, Jaromíre, ale někteří lidé to tak bohužel dělají.

0 0
možnosti
JH

Četla jsem už včera večer. Příběh Jonáška, ať skutečný, nebo "jen" spisovatelská fikce, je neustále se opakující problém, který ne vždycky dopadne takto dobře. Boužel ti, kteří by to číst měli, si to nepřečtou (a nepoučí se). Mám 3 kočičky s temnou minulostí, které si to stigma nesou životem a jen pomaličku se vracejí k normálu. Začínají mi věřit, a doufám, že já už jim žádné další zklamání nepřipravím. Žiju na malé vesnici, a nevěřili byste, jak těžké je přesvědčovat lidi, že kočka je myslící tvor, a ne něco, čeho se zbavit, když už ho jaksi nepotřebují.

Vám dík za tyhle články,

Karmu jsem dala už včera, ale kdyby to šlo, pošlu Vám jich dalších 10.R^V

2 0
možnosti
Foto

Díky, Jani. Tu kočku na posledním obrázku znám, naposledy jsem viděl včera. Musela to mít také těžké, než se dostala do útulku a následně, než byla adoptovaná. Je klidná a mírná, ale občas, jako by se jí v hlavě vynořila nějaká chmurná vzpomínka a najednou bez jakéhokoli podnětu vyjede. Naštěstí, jak plynou roky, stává se to řidčeji a řidčeji.

:-)

0 0
možnosti
MV

konecne smysluplna "agitka"! doufam, ze umistovaci vystavu navstivi dostatecnej pocet kockomilu!

2 0
možnosti
Foto

Příští sobotu drž palce, Marku, bude to potřeba.

Díky, užij si bezva neděli.

0 0
možnosti
Foto

Krásný a citlivý článek! R^ Jsem ráda, že ho uveřejňuješ právě v této adventní době. Nikdo si neumí představit tu úzkost a duševní trýzeň zvířátka, které přilne k novým majitelům a oni usoudí, že se k nim domů nehodí. To mi trhá srdce. Díky Ti, JaneV

2 0
možnosti
Foto

Zdeni, s útulkářkama se celkem znám a už jsem několik takových případů viděl. Ta zvířata tím opravdu hodně trpí a každý další návrat z neúspěšné adopce to jen zhoršuje. A rozžhavuje útulkářky doběla.

Hezkou neděli, díky za Tvou návštěvu:-)

5 0
možnosti
Foto

Ano, smutné je, že fakt, že se zvíře nedá vypnout a odložit do krabice si neuvědomují dospěláci, u dětí se to dá ještě pochopit...

3 0
možnosti
Foto

Přesně, je to na zodpovědnosti rodičů, děti do určitého věku z toho ještě nemohou mít rozum.

3 0
možnosti

Aktuální stav našeho útulku (depozita) je 9 chlupáčů ve dvou lokalitách. Poslední kocourek je z minulé středy, na zahradě nám ho zanechala jedna divoká kočka, ostatní koťata už si sousedé rozebrali, tento měl bohužel smůlu že je to obyčejný mourek, takový, kterých jsou plné ulice a lidé hledají spíše ty "krásné" - želvovinové, zrzavé s bílou kresbou apod. Přitom je zvláštní jak rychle se dokáží tyto původně venkovní kočky přizpůsobit. Náš mourek začal hned chodit na stelivo, objevil sisalové škrabadlo a po dvou dnech ostychu si prvně došel pro pohlazení, je to šikula:-)

3 0
možnosti
Foto

Tak to s ním vypadá nadějně a snad pro něj taky brzy najdete nový domov. Díky za Vaši péči:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2127
  • Celková karma 31,47
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.